צריכה עזרה דחופה

mosh100o

New member
מדיקל סנטר

הרצליה במדיקל סנטר עושים השפחות רק למי שהרופא שלה קשור עם הבי"ח כך בכל אופן עידכנו אותנו בטלפון אם משהי מעודכנת במשהו אחר בבקשה תעדכנו אותי תודה מראש

טוליקי

New member
ואגב, לקצין האטום יש קצין מעליו

לעלות בדרגים עד למעלה

שאלונית

New member
זה מה שהוא עושה עכשיו -

נראה עם זה יעזור במשהו-בכל אופן עד עכשיו כולם עונים לו שזו המדיניות והחוקים בקשר לזה ואין מה לעשות.....

debby12

New member
מנהל
זה נשמע לי שווה קבילה

לנציב קבילות חיילים - מנסיון הם מדהימים. אפשר להגיש אותה גם במייל - הינה קישור עם הפרטים והמייל

פאקצה

New member
טוב אני לא עושה כרגע טיפולים

בפרטי אבל אני בכל זאת אנסה קצת לעזור קודם כל תשוחחי עם הרופא שלך ושהוא יפנה אותך למעבדות פרטיות הוא בטוח מכיר בנוסף יש גם את מעבדת בר-טוב שהיא קצת שונה מאחרות לא אמורה להיות שום בעיה לעשות השבחה פרטית ואם זה לגשת לרופא שלך ואין שום צורך לעשות הכל פרטי כי זה ייצא מאוד יקר שיהיה בהצלחה

שאלונית

New member
בנות-סליחה שהקפצתי אתכן ככה

פשוט הבעיה אצלי היא חוסר סדירות במחזור , למעשה פעם אחרונה לא קיבלתי שלושה חודשים..ואלה אם כן האיקקלומין יישנה משהו זה עלול לקחת לנו כל כך הרבה חודשים עד הפעם הבאה ומכאן -הלחץ ..... בכל אופן אני עוד מבררת -מבטיחה לעדכן. אגב -יש למישהי נסיון עם איקקלומין וסדירות המחזור?? משהו עלול להשתנות??

באסותא בתל אביב

יש מעבדה שעושים השבחות. תתקשרי ותשאלי אם אפשר לגמרי פרטי. עד כמה שאני יודעת זה עולה שם בסביבות 170 ש"ח.

בייבי4

New member
באסותא זה פרטי לגמרי

שעות הפעילות הן מהצהריים ניגשים לשם משלמים, מוסרים ומקבלים את הזרע המושבח. לא צריך שום אישור בשביל זה. בהצלחה.

sigal78

New member
חייבת להוסיף

בן זוגי בקבע ויש לי הרבה מלחמות איתם, הגעתי רחוק ולא תאמיני עד היכן... צריך להגיע לחיל רפואה ראשי, הרמ"ד בריאות שם היא אישה שבמקצועה גניקולוגית, אל תצפי להרבה סימפטיה והבנה לצערי. אני בשלב הרבה יותר מתקדם אבל חוסר העזרה שלהם מתבטא מההתחלה. אגב, הייתי אצל עורך דין וניסיתי להעזר בחוקים אך נאמר לי שהצבא פועל על פי סל הבריאות של המדינה ולכן הטיפול הולך לפי קופת החולים של האישה אף על פי שהבעיה אצל בן זוגי ובצבא לא עוזרים בדבר מלבד בדיקות. בעיה נוספת היא זימון התורים אצליהם, לכל תור אמורים להמתין חודשים ובמקרים שלנו הכל צריך להיות מיידי... לצערי, ככל שהעולם מתפתח הצבא נתקע או הולך בכיוון ההפוך, כנראה שיש להם עוד הרבה מה ללמוד. בכולופן גם איומים לפנות לגורמים מוסמכים יותר או עיתונות לא עוזר אז לא כדאי לנתב את האנרגיה לזה. במידה ותצטרכי טלפונים, תשלחי מסר בהצלחה לכולנו, סיגל

שאלונית

New member
סיגל שלום

קודם כל תודה על התשובה. תיבת המסרים שלי משום מה תקועה כרגע אז....אני כאן. מצער מאד לדעת שזה המצב בצהל -מרגיז מאד. אשמח מאד לכל טלפון , שם או כתובת שתוכלי לתת לי , כל המצב הזה הוציא אותי כבר מדעתי וגם אם הפעם נחליט לעשות את זה פרטי...בלת ברירה , אנחנו ממש לא נוכל להרשות לעצמנו לעשות ככה תמיד... בכל און תודה על המידע והמון המון בהצלחה!

sigal78

New member
תשובה

מפאת שמירת אנונימיותה של אותה קצינה אני מעדיפה לתת לך את הטלפון דרך מסר או מייל. המייל שלי:[email protected] סיגל

שאלונית

New member
תודה-אשמח לקבל את הפרטים במסר

נראה שהוא עובד הבוקר -מקווה שלא ימשיך לעשות בעיות.... שוב-תודה

שאלונית וסיגל - אתן יכולות להגיד לי

מהם הצעדים הראשונים שצריך לעשות בשביל בדיקת זרע (ובדיקות אחרות) מבחינת הצבא? גם בעלי בקבע והגענו לגיל שאפשר להתחיל.... (שאלונית, שלחתי לך מסר אבל אני מבינה שאת לא יכולה לקבל אותו כרגע...)

sigal78

New member
אז ככה,

תחילה היינו אצל רופא פוריות מטעם קופת החולים שלי, ששלח את שנינו לאינספור בדיקות. בן זוגי קבע תור למרפאה אצלו בבסיס, לקח את ההמלצות לבדיקות של רופא הפוריות שלי ורופא היחידה שלו בבסיס הפנה אותו לגורמים הרלוונטיים. לבדיקת זרע הוא נשלח למחלקת פוריות הגבר בבי"ח איכילוב, ובדיקות כגון אולטרסאונד אשכים וכדומה הוא נשלח לאסף הרופא. בכולופן זה התהליך. אגב, אני חושבת שהוא יכול ללכת לרופא היחידה ולספר לו את הבעיה ללא טפסים מרופא הפוריות ולבקש בדיקת זרע ואולטרסאונד אשכים (במידה וצריך). בהצלחה סיגל

בוליקי

New member
בעניין המחזור הלא סדיר

גם לי יש בעיה עם סדירות המחזור, וגם לי כבר היו הפסקות של שלושה חודשים במחזור... אז ככה, יחד עם האיקאקלומין נתנו לי אראגסט, שהם כדורים האמורים לתזמן את המחזור. איקאקלומין לבד לא גרם לי למחזור, והיתה פעם שגם האראגסט לא התרגש ממני. אם אתם כל כך לחוצים מבחינת זמנים (בגלל הבעל) כדאי לעדכן את הרופא שלך בכל ההיבטים ובכל ההתלבטויות. מקווה שהדרך שלך תהיה קצרה משלי

שאלונית, נראה לי שאנחנו תאומות

פוריות
גם בעלי בקבע, גם המחזור שלי לא סדיר, גם אני בפעם האחרונה לא קיבלתי 3 חודשים וגם אני חודש ראשון עם איקאקלומין... ולחדשות הרעות - זה בעצם יותר מחודש, כבר חודש וחצי והמכשפה מבוששת לבוא ( ולא, היא לא נסעה ל 9 חודשים). דברים יכולים להשתנות עם איקאקלומין, הם לא חייבים והם עלולים להשתנות לרעה
אבל לא צריך לחכות שוב כל כך הרבה זמן, אפשר לקחת כדורים שיביאו את המחזור ולזרז את העניינים. בהצלחה! בכל אופן, אני שמחה שהצצתי גם כאן ומצאתי אותך (ואת שאר הבנות הנפלאות) וטוב לדעת שאם "יזרקו" אותי מ"לקראת הריון" יש לאן לבוא

למעלה