צריכה עזרה דחופה

שאלונית

New member
צריכה עזרה דחופה

אני מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה אבל אני צריכה את עזרתכם בדחיפות רבה. אני לא יודעת מה לעשות....
-צריכה את עזרתכם..... אני ביום 13 למחזור עם איקקלומין, והיינו אמורים להתחיל עם הזרעה ועכיו לא מאשרים לבעלי את ההזרעה (כי הוא קצין בצהל-והוא עוד לא עשה בדיקה מסויימת...ואת הבדיקה נותנים לו תור רק לספטמבר...!!!???!!)מה לעשות??? אני כל כך לא רוצה לפספס את החודש.....אוף זה לא פייר למה הכל צריך לצאת לא טוב.... אולי יש אורולוג פרטי שיכול לתת את ההפניה??? מה אני יכולה לעשות???

פאקצה

New member
לא הבנתי כלום מי לא מאשר הצבא ???

אצלי הגניקולוג שלי נותן את ההפניה להשבחה ולהזרעה זה בכלל לא עובר דרך הרופא שלו לא אמורה להיות לכם שום בעיה מצד הצבא והם לא צריכים לדעת בכלל

שאלונית

New member
הם כן-הוא צריך אישור מהצבא

כי הוא הריי לא שייך לקופת חולים כלשהי... והם לא מוכנים עדיין לאשר לו עד שלא יעבור איזה בדיקה...

טוליקי

New member
גם אני לא כלכך הבנתי, הוא פשוט צריך

לתת זרע ולעשות במעבדה השבחה, מקסימום תשלמו פרטי על ההשבחה הרופא שלך הוא הרי רופא רגיל (לא של הצבא) או שאני טועה ? חוץ מזה לא לקבל את הספטמבר הזה כגזירה משמיים ללכת לצרוח על הקצין\קצינה הרלוונטיים, להסביר להם שאיקקלומין זה לא משחק שאתם כבר בטיפול ושיתאמצו

שאלונית

New member
זה מה שהוא עשה אבל זה לא עזר

ולצערי -ועכשיו אני מתחילה להבין על מה אתן מדברות-אני מטופלת דרך הגניקולוגית שלי והיא אמרה שהאורולוג צריך לתת את ההפניה להשבחה.... אני לא יודעת מה לעשות.....

פאקצה

New member
טוב שאלונית הבנתי ונזכרתי

להשבחה צריך לבוא עם כרטיס קופת חולים של הבעל יש לכם שתי אופציות 1. לעשות השבחה פרטית בסביבות 300 שקל ולהכין בנתיים הכל לחודש הבא 2. ללכת לויכוח רציני עם הקצין האחראי ולבקש מהרופא שלך לדבר איתם גם

שאלונית

New member
איך עושים את זה בפרטי??

כלומר צריך דרך רופא פרטי או ...איך זה עובד?? אשמח גם להמלצה למקום (איזור המרכז)והכוונה כי זאת פעם ראשונה ואני ממש לא יודעת איך זה עובד... ותודה! הוא עדיין מתווכח שם עם האחראי אבל זה כנראה לא כל כך הולך -ובשביל 300 ש"ח אני לא רוצה לפספס ואני חושבת שאולי זה כדאי.

במקרה שלי

בן זוגי הוא אפילו לא אזרח במדינה ופשוט עשיתי השבחה בפרטי ונסענו עם הזרע לרופא, שווה לבדוק.

שאלונית - שלחתי לך מסר

ומסכימה עם פאקאצה וטוליקי. אם רעש לא עוזר, תעשו את זה פרטי דרך הרופא שלך. לא להתייאש.

mosh100o

New member
השבחה במקום פרטי??.

מפנה מקום והבנות ראיתי את התיחסותכם לשאלונית האם משהי מכירה רופא באופן פרטי שזמין לעשות הזרעות בלי הבירוקרטיה אני יודעת שיש רופאים שעושים זאת במרפאה פרטית וקטנה יש למשהיא מספר טלפון. אני זקוקה לכך בדחיפות תודה

זה הזמן להוציא את החוק !

לצבא יש חוק נהדר אבל לחיילי מילואים: חייל שהוא או אישתו נמצאת בטיפולי פוריות ומביא על זה אישור, מקבל שחרור על סמך מסמך מרופא שמפרט מועד ביוץ משוער. החייל מקבל אישור של רופא היחידה ומשתחרר לשבוע - 3 ימים לפני ביוץ והשאר אחרי. מצ"ב קישור לחוק. ואם יש כזה חוק לגבי חיילי מילואים, אין סיבה שלא יהיה חוק לגבי סדירים ובקבע. לגבי אישור של הצבא להשבחה - כמו שכבר כתבו לך, מקסימום תעשו השבחה פרטית. ושאלה - על איזו בדיקה מדובר ? האם הוא לא עשה בדיקת זרע ?

שאלונית

New member
תודה-

הוא עשה כבר שתי בדיקות זרע + בדיקות דם .. חסר לו אולטרסאונד ואיזה בדיקה אחרת..לא ברור מה היא -משהוא שקשור לגנטיקה-אני בכלל לא מבינה מה הקשר... בכל אופן לצאת זו לא בעייה -יש לו מפקד מקסים שיודע ותומך מאד...הבעייה זה האישור... ואם נעשה בפרטי אין בעייה רק שאני לא יודעת מה עושים?איך?איפה?...

באיזה איזור את בארץ ?

נתקלתי לא מזמן ברשימת מעבדות זרע בארץ. אני אחפש ואשלח לך. עוד אפשרות - תתקשרי למוקד של הקופה שלך ותשאלי אותם איפה עושים - תקחי את הטלפון שלהם ותשאלי אם הם מקבלים פרטי.

רשימת מעבדות זרע מאושרות

של משרד הבריאות. אגב - אני יודעת שיש לאלה סגל (חיפה) יש מעבדה גם בת"א/ר"ג או נתניה. ממליצה שתתקשרי אליה לחיפה ותשאלי. כיוון שזו מעבדה פרטית, שווה לנסות.

mosh100o

New member
השבחת זרע, כמה זמן נערכת?

כמה זמן לוקחת השבחת זרע? שמעתי שזה לוקח שעה וחצי, האם זה נכון? תודה

טוליקי

New member
במעבדה של ברטוב עושים השבחה

באוניברסיטת בר אילן, עולה בסביבות 350 ש"ח אם אני לא טועה אני לא יודעת אם חייבים לעשות בשביל זה את המיון של ברטוב עוד אפשרות: בבית חולים הרצליה מדיקל סנטר, זה בית חולים פרטי אגב, שני המקומות האלה מאוד טובים

טוליקי

New member
טלפונים:

ברטוב: 03-5343328, 03-5318219 הרצליה מדיקל סנטר היחידה להפרייה חוץ גופית:9592548 -09 ,9592554 -09

למעלה