צריכה עזרה דחופה

צריכה עזרה דחופה

אז ככה: אני אוהבת מישהו מזה חזק שזה כבר פוגע בי אני לא יכולה לעשות שום דבר חוץ מלחשוב עליו כל היום אז יש איזשהו לחש קמיע או כישוף שיכול לעזור לי להיות איתו אם אין משהו כזה אז יש משהו כזה שיעזור לי לרדת ממנו ולא לחשוב עליך כל כך הרבה כי זה מפריע לי לפעמים אני חושבת שאם אני יהיה איתו זה יהיה הדבר הכי טוב שקרה לי בבקשה תעזור לי

כן ממש

מניסיון אני מדבר שעם היית אוהבת אותו באמת לא היית מוכנה לכשף אותו כי אני יודע שאני במצב כזה ואני פשוט לא יכול לעשות כישוף

Optimus

New member
בטח שאני מקנא...

אבל אני לא אגיב רק בגלל שיש לך תמונה יפה באינפו

פחחח ../images/Emo13.gif תודה, הקרדיט לא אליי

גנבתי את התמונה הזאת מאתר אינטרנט

morning star

New member
על כישוף אהבה

לכשף מישהו לאהוב אותך, זה להכריח אותו לעשות זאת. האם את באמת מחפשת אהבת אמת? ישנם קמיעות (שאני מפקפק משהו בכוחם) וישנם כשפים, אך בסופו של דבר זה יפגע בך יותר, לכן אני לא ממליץ לך על זה. אם את רוצה פחות לחשוב עליו - את יכולה לעשות מספר פעולות סמליות אשר ישפיעו על תת המודע שלך (גם מנגנון הכישוף משפיע דרך תת המודע, כך לפחות אני למדתי ובינתיים לא מצאתי משהו שיסתור את התאוריה) - למשל, בזמן שהירח "מתרוקן" (התקופה אחרי היותו מלא עד למולד הירח, בחציו השני של חודש עברי שבד"כ מסומן בלוח השנה) - להדליק נר בצבע אדום (המסמל לרוב אהבה ותשוקה) או ורוד (אם ישנו צבע שאת מייחסת לו "אהבה", אז עדיף שתשתמשי בו), ובמשך מספר דקות כל יום תדליקי את הנר ואמרי לעצמך "ככל שהנר דועך כך גם אהבתי אליו דועכת" (או משיכתי, אם את לא רוצה לפגוע באהבת ידידות שאולי את כן רוצה שתשרור ביניכם). גם להעלות את תמונת פניו בדמיון ולסלק אותה במהלך ה"טקסון" יכול לסייע. לא יהיו תוצאות מיידיות, זה יקח זמן וגם לא בטוח שזה יצליח. אולי ניתן לקרוא לזה יותר "טריק פסיכולוגי" מאשר כישוף פר-סה. אם את רוצה, אני יכול להסביר לך את הסמליות שמאחורי הדברים שציינתי. כמו כן, כפי שגם אמרתי לכותבת אחרת - עיסוק במאגיה ובכישוף הוא לא דבר של מה בכך. אם כי אני מאמין כי בכל אחד קיימת יכולת רדומה (דהיינו פוטנציאל), זהו פוטנציאל שיש לטפח ולאמן, בדומה לשרירים או ליכולת לפתור משוואות מסובכות במתמטיקה. וגם כדאי מאוד לדעת את התאוריה לפני זה... שלך הנווד

חי אדר

New member
לאיילת שקד../images/Emo91.gif

חשוב שתדעי כי לחש או קמיע או כל צורה לא קונבציונלית לא תעלה ולא תוריד דבר. את לא צריכה לראות את העובר עלייך כבעייה מוזרה אשר הפתרון שלה צריך להיות באמצעות מאגיה. המצב שאת מתארת, במובנים רבים הוא מצב טבעי. כאשר האהבה גואה ומרקיעה שחקים זהו האפקט המחשבתי של האהבה.היצטננות הלהט, או הפניית תשומת הלב ממושא אהבתך,הוא עניין של זמן. כמובן שאם זה פוגע בך, צריך לגייס את התבונה להורדת מינון תשומת הלב. אך דבר בורור הוא כי לא באמצעים מאגיים. דרך זו, עשוי להתגלות כבדייה אשר תמיר את להט האהבה בדיכדי האכזבה. אם כן, מה עדיף? מכל מקום מאחל לך

למעלה