צריכה עזרה דחופה!

צריכה עזרה דחופה!

יש לי חברה. חברה אחת הכי טובה. נשארנו רק שתינו אחרי שגילינו שחברות אחרות שלנו שיקרו לנו. קיצר אנחנו כבר שנה וחצי חברות הכי טובות. 24 שעות יחד, לא משעמם לנו אף פעם, הכל עושות ביחד והכל הלך טוב (גם כשלי היה חבר) אבל עכשיו יש לה חבר, כבר חודשיים וזה לא כמו שזה היה פעם.. אפילו לא דומה... אני וחבר שלה ידידים והוא אחלה והכל ואנחנו בימים שישי יוצאים כולנו ביחד (אני, חברה שלי, חבר שלה וידידים שלנו), אבל היא כל הזמן איתו ואנחנו כבר כמעט לא ביחד. היא לא מספרת לי דברים כמו פעם ואנחנו רבות לעיתים קרובות. חבל לי כי באמת שהיה לנו כיף ביחד ואני מרגישה כאילו עכשיו שיש לה חבר היא לא צריכה אותי. מה אתם חושבים? יש דרך שאני אוכל לשנות דברים? חוץ מלדבר איתה כי ניסיתי כ"כ הרבה פעמים וזה לא עובד... מחכה לתגובות... נועה

תני לה להבין שאת מתגעגעת אליה

ורוצה שתחזרו להיות חברות... או שתדברי איתה או שתדברי אם חבר שלה ותסבירי לו עד כמה היא חסרה לך... ושידבר איתה...

The Pink Dragon

New member
אין מה לעשות.

יש רק 2 אפשרויות. או לדבר איתה, להסביר לה שזה מפריע לך, ולהסתכן בריב על "את בסך הכל מקנאה שלי יש חבר", או לחכות. כי כמה שזה עצוב, ומדכא, Nothing lasts forever... (אני ולאיית באנגלית...
. אל תתיחסו לשגיאות כתיב...)

אמממממממ...

גם לי היה חבר לא מזמן אבל תמיד תמיד תמיד הייתי מתייחסת לחברה הכי טובה שלי!..היתי ממשיכה לעזור.. וממשיכה להקשיב...כי חברות לא מוצאים כל פעם.. לדעתי.. אין פיתרון אחר חוץ מלדבר איתה.. את צריכה לתפוס אותה לשיחה.. ואם את חוששת או לא רוצה לדבר איתה פנים מול פנים כי את לא יכולה אז תכתבי לה מכתב...תגרמי לה להבין שהיא חשובה לך.. ושאת לא רוצה שתפסיקו להיות בקשר ביגלל שיש לה חבר... ומה יקרה אם הם יפרדו?!?!?! היא ישר תרוץ עלייך.. וזה לא ממש לא נעים.. זה ניראה כמו ניצול... אז דברי איתה...תעדכני אותה איכשהו...שהיא תבין שאת עצובה מכל מה שקרה.. ואולי היא תבין אותך.. ותבקש סליחה.. לא טוב לשמור בלב!!!!!!!!

Fe

New member
זה נראה ככה לפחות..

אם הדרך לא פועלת... אז כנראה שהבעיה לא ממש אצלה. מדובר ב3 דמויות.. אז.. אם את וחבר שלה ידידים והוא אחלה והכל... אז כדאי שגם הוא ידע מזה.. הרי כל הקטע הזה נוצר ממתי שהחבר שלה ניכנס לתמונה ואם יש לו חלק בזה אז הוא יוכל לשנות את כל זה. וככה תדעי אם הוא גם ידיד אחלה והכל..

קודם כל תודה על כל התגובות שלכם...

דבר שני, קצת קשה לי להסביר בדיוק הכל.. אני וחבר שלה ידידים, אבל לא ידידים כאלו טובים שמדברים על הכל. והוא יודע שאני מרגישה ככה וגם היא יודעת ואתמול יצאנו והיא השאירה אותי כל הערב לבד... דיברנו על זה היום בבוקר ועכשיו שוב אנחנו מנסות לשנות דברים אני אמורה להבין אותה יותר והיא אמורה להבין אותי יותר נראה לאן זה ילך... תודה רבה בכל אופן.. עזרתם לי מאוד

למעלה