צריכה עזרה דחופה

• פותח הנושא nngr
  • פורסם בתאריך

nngr

New member
צריכה עזרה דחופה

אלון נולד במשקל 2700.לפני כ- 10 ימים משקלו היה 3100. בשקיה הים התברר שהוא ירד למשקל 2950. מה עושים? בנוסף לכך ב - 3 ימים האחרונים הילד לא רגוע האם ניתן לקבוע איתך (אסתר) פגישה וטיפול פרטי?

YOu do need a yoetset hanaka

Until we reopen the breastfeeding center in Udim, I do not do private consultations, but I will refer you to Doris: 03 7394537. IN the meantime, you should be pumping and giving your milk in a bottle.​

לאה_מ

New member
תרגום: את זקוקה ליועצת הנקה

עד שנפתח מחדש את מרכז ההנקה באודים, אינני נותנת יעוץ באופן פרטי, אולם אני מפנה אותך לדוריס: 7394537 03. בינתיים, עליך לשאוב ולתת לו את החלב שלך בבקבוק.

אני הייתי ממליצה גם בדיקת רופא

ובדיקת שתן. מאחר והוא עלה היטב במשקל בשבועיים הראשונים הייתי רוצה לשלול בעיה רפואית, כגון דלקת סמויה בדרכי השתן כגורם לבעיה בעליה במשקל.העצירות עלולה בהחלט להצביע על כך שאינו אוכל מספיק, אך הייתי גם רוצה להיות בטוחה שהבעיה היא לא רפואית אלא של ההנקה. הסיבה השכיחה ביותר שתינוק יונק לא יקבל מספיק חלב היא יניקה לא יעילה, ודרוש מישהו מקצועי כדי לאבחן ולטפל בזה, ולכו אני בהחלט מסכימה עם אסתר שאת זקוקה ליועצת הנקה. אך מאחר ועלה היטב במשקל קודם הייתי רוצה לוודא שהוא בריא. ד"ר ליבוביץ מנהלת המרכז הרפואי להנקה, אודים (כרגע בשנת שבתון בחו"ל)

ראיתי עכשיו שאלון בן 7 שבועות

ולא בן שלושה שבועות כמו שחשבתי, כך שהעליה במשקל קודם לא היתה מאד מהירה כפי שחשבתי. העצירות היא פחות משמעותית, כי מעבר לגיל 6 שבועות יש לעיתים קרובות ירידה נורמלית בתדירות היציאות, עד פעם בכמה ימים. עם זאת, ירידה במשקל היא ללא ספק לא תקינה. כדאי לבדוק אם המשקל בטיפת חלב תקין, ואם כן, לבצע את הבדיקות שהצעתי לעיל, ולהפגש עם יועצת הנקה.

למעלה