צריכה עזרה דחופה!!!!

צריכה עזרה דחופה!!!!

יש לי בעיה ממש רצינית, אני מזה צריכה עזרה בבקשה! אני רוצה חזה גדול יותר כדי שבנים יאהבו אותי. כאילו, זה לא שבנים בכלל לא אוהבים אותי, אבל רק חלק כאלה שאין להם בכלל סטנדרטים. אני ממש דלוקה על מישהו מהשכבה מעלי, וברור שאין סיכוי שהוא ישים עלי עם חזה קטן ואפילו כל החברות שלי אומרות את זה! (והן חברות טובות, הן אומרות את זה ברצינות ולא סתם להעליב אלא לעזור!) בקיצור רציתי לשאול על תרגילים שאפשר לעשות כדי להגדיל את החזה אפילו קצת. תמיד רואים בטלויזיה בעיקר בסרטים בנות שעושות תרגילים כאלה ואולי אתם יודעות מה אפשר לעשות. ממש ממש ממש תודה לכל מי שיכולה לעזור לי עם זה, זה משמ חשוב כמו שאמרתי. לא רק לבן הזה שאני דלוקה עליו גם בכלל אני רוצה חזה גדול. (לכל מי שחשב שזה סתם מתוך התאהבות ולא חשוב באמת!)

katykr

New member
אין לי ממש עצות...

אבל אם הסיכוי היחיד שיש לך עם הבן הזה זה רק אם יהיה לך חזה גדול... אולי הבן הזה לא ממש שווה.

mandy

New member
חחח הכי עדיף לקנות

חזיית פוש אפ!!!

katykr

New member
ומה יקרה כשהם יגיעו לשלבים

מתקדמים יותר, החזייה תרד ויחשף צמר גפן? זו עצה מטופשת לדעתי, תהיי עצמך...אם הוא יאהב אותך כמו שאת- סבבה, אם לא- בעיה שלו!

מיה אחת

New member
חזיה מרופדת.

כאלה בד"כ קל יותר למצוא בחנויות הזולות לבגדים תחתונים. שנית, בת כמה את? אם את בת 13-16 כפי שאני מתארת לעצמי, חכי עוד כמה שנים, בסדר? עוד לא סיימת לצמוח ואין שום דבר שבאמת אפשר לעשות בנידון (חוץ מלזייף, ע"ע חזיה מרופדת).

איתנוס

New member
אני קורא וממש עצוב לי

"אני רוצה חזה גדול יותר כדי שבנים יאהבו אותי" עצוב... אני גם אוהב חזה ואני מאוד נהנה מחזה יפה. אבל אני חושב שאם את רוצה שמישהו יאהב אותך בגלל החזה שלך... את חושבת לא נכון. שיאהבו אותך כמו שאת שבגג מי שאת. החזה לא יקבע אם מישהו יאהב אותך או לא! איתן

Sמית

New member
את טיפשה כמו שאת נשמעת ?

עד כמה טיפשה את יכולה להיות? קודם כל כדי שתעבדי על הביטחון העצמי שלך ! דרך אגב, אני לא מתכוונת להעליב אותך אך אני ממש מודאגת ממך ומרחמת עלייך.

למעלה