צריכה עזרה דחופה...

L i R o N u S h

New member
צריכה עזרה דחופה...

אני נוטלת גלולות מליאן כבר יותר מ-3 שנים. החודש שכחתי ליטול גלולה באמצע החבילה ולקחתי אותה אחרי משהו כמו 12 שעות (כמובן שכל החודש מבחינתי לא הייתי מוגנת). כמו כן- היו תנודות בזמן לקיחת הגלולה של 3-4 שעות אולי קצת יותר (יודעת שזה לא בסדר אך מניחה שהאדישות נבעה מכך שגם ככה לא סמכתי על זה..). היום (שבת) אני אמורה לקחת את הגלולה האחרונה בחבילה, להתחיל מחר את ההפסקה וביום רביעי לקבל מחזור.. אולם- להפתעתי היום בבוקר קמתי עם כאבי מחזור ועם דימום של מחזור.. שנראה כאילו הוא לא חד פעמי.. (במשך 3 שנים לא היה שום דימום...) האם זה נורמלי? מה עושים מכאן? מתי מתחילים את החבילה החדשה אם כך?! באמת שאני לא מבינה מה הולך פה.. אשמח לעזרה דחופה! תודההההה

שירז2095

New member
זה בטח קרה כי ששכחת את הגלולה..

לי היתה תקופה שגם הייתי שוכחת ומקבלת פתאום מחזור בלי קשר.. עד שהרופא שלי נתן לי פמינט ויש להם שירות שנקרא מזכירונט , את פשוט מקבלת הודעת SMS מתי שאת צריכה לקחת גלולה ומאז אני אף פעם לא שוכחת :)

לא קרה שום דבר. קורה שמקבלים דימום קודם ,

בעיקר כששוכחים גלולות. את צריכה להתחיל את החבילה החדשה לאחר שבוע הפסקה כרגיל, ללא שום שינוי. אני מציעה שתפני לרופאת הנשים שלך שתתאים לך אמצעי מניעה שאין צורך לקחת יום יום .

נועה107

New member
אם כך- מתי להתחיל את החבילה החדשה?

קיבלתי את המחזור ביום שבת במקום ביום רביעי. ביום שבת עוד נטלתי את הגלולה האחרונה מתי להתחיל את החבילה החדשה? במידה והמחזור היה מגיע כרגיל ביום רביעי הייתי אמורה להתחיל יום ראשון.. אך כעת מה?! המון תודה

למעלה