צריכה עזרה דחופה!!!

צריכה עזרה דחופה!!!

אני מנסה להאזין לקובץ חשוב שהקלטתי בנגן ורושם לי בנגן שגיאת אתחול וכן אני מנסה להמיר את הקובץ לקובץ WAV כמו שתמיד אני נוהגת להמיר וקופץ לי חלון באנגלית : אנספורטט פייל מה לעשות??? אפשר "להציל" את הקובץ?

tweeg

New member
אני הייתי מנסה:

*הייתי מנסה לפתוח את הקובץ שעל המחשב ע"י goldwave תפתחי אותו גם עם gspot באיזה פורמט הקובץ?איזה תוכנת המרה?אם איזה תוכנות ניסית לפתוח את הקובץ המקורי? *בנגן עצמו הייתי עושה ככה: עכבר ימני על הכונן מאפינים כלים בדיקת שגיאות סמני v על "תקן סקטורים פגומים" יש תוכנה שלא נוסתה בשאלות נפוצות,תקראי שם על מה מדובר ותחליטי (הפתרון הראשון קודם כמובן) *כדי לתקן את האמפי עצמו,אחרי כל הסיפור: עכבר ימני על הכונן אתחול אתחל לעשות רק אחרי זה,ימחוק את כל המידע על האמפי *אם ממש חשוב,יש חברות שמתמחות בזה,עולה הרבה כסף

אוי אני לא ממש מבינה בזה אבל..

אבל מוכנה לשלוח לך את הקובץ אם תוכל לעזור לי בבקשה.. אני צריכה את הקובץ דחוף אפשר לשלוח לך את הקובץ?

tweeg

New member
אממ כן,תעלי אותו לאנשהו

את שאר הדברים את צריכה לעשות לבד,את לא יכולה לשלוח לי את הנגן גם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=1292&QID=20838 זה התוכנה שדיברתי עליה,קודם תנסי לתקן סקטורים לפי מה שכתבתי לך מקודם אז תשקלי שימוש בה תעלי לי את הקובץ לאתר כלשהו,אני יבדוק אותו אני מפרסם אותו גם בסרטים וכתוביות בסדר?

זה קובץ אישי

זה בסדר אם אשלח לך במייל את הקובץ? לגבי התוכנה יש לי תוכנה sound convert tool לגבי הקידוד שאמרת..לא מוצאת כלים בתוך המאפיינים

tweeg

New member
תשובה

*אני מעלה רק נתונים טכניים אז,בלי הקובץ עצמו,בסדר? *אממ כן,שלחי הנה: [email protected] *אני מדבר פה על המאפינים של הכונן של הנגן במחשב שלי תוודאי שהנגן מחובר,שנפתח לו כונן חדש על הכונן הזה עכבר ימני מאפינים כלים בדיקת שגיאות לסמן וי על: שיחזור סקטורים פגומים תקן אוטומטית... (ניסוח אחר,אותה כוונה) *מה הדגם של הנגן?

tweeg

New member
אממ

*מה קורה אם הנגן עצמו?האם אפשר לראות את הקובץ בכונן במחשב? האם הנגן נדלק?האם אפשר לשמוע את הקובץ בנגן?מה הדגם של הנגן? *בקשר לקובץ עצמו: gspot לא מכיר אותו goldwave אחרי המרה נותן white noise של חמש דקות ונראה לי שאני שומע משהו ברקע כל כמה זמן אני שולח לך את זה חזרה בmp3 איך הקלטת את זה?מאיזה מרחק ממה שהקלטת? לדעתי ההקלטה עצמה לא היתה בסדר והקלטת ממרחק גדול מדי אני לא יודע מאיפה הwhite noise

תשובות לשאלותיך

כשאני מחברת את הנגן דרך הכונן של המחשב אז רואים את הקובץ דרך כונן E וגם אם אני מעתיקה אותו ומעבירה לתיקיה אחרת רואים אותו הנגן נדלק אי אפשר לשמוע את הקובץ בנגן כי כשאני לוחצת על לחצן להתחיל את ההאזנה כתוב על הצג שגיאת אתחול הדגם של הנגן R & Y הקלטתי את זה מקרוב ממש ישבתי מול המרואיינת והקלטתי אותה. עצוב לדעת...שאין מה לעשות עם הקובץ.

tweeg

New member
אממ

מה ששלחת לי זה העתקה ישירה של הקובץ מהנגן? יש אולי עוד קבצים חוץ מזה?יכול להיות ששלחת משהו אחר? מה אורך הראיון?ההקלטה עצמה היא 5 דקות אם אי אפשר לשמוע אותו בנגן עצמו אז נראה לי הוא פגום אני לא חושב שיש מה לעשות עם הקובץ עצמו כמו ששלחת לי אותו ואם זה המקורי אז אין לי רעיון מה לעשות סורי נגמרו לי הרעיונות אני לא חושב שמישהו אחר יוכל לעזור אבל אולי למישהו אחר יהיה רעיון

למעלה