צריכה עזרה דחופה

FoolishlyFab1

New member
צריכה עזרה דחופה

אני לא יודעת איך להעביר שירים לMP3 אני לא מבינה בזה כלום וצריכה עזרה תודה

elior bm

New member
הנה...

אם יש לך משהו פשוט זה לא תיהיה בעיה.. תחברי את הנגן עם כבל הusb, יפתח לך חלון, תיבחי באפשרויות של להכנס לתיקייה(לחילופין-המחשב שלי- דיסק נייד) ופשוט תיגגרי לשם את השירים שאת רוצה.. מקווה שעזרתי..

elior bm

New member
אז...

אחרי שאת מחברת את הנגן בעזרת כבל היואסבי, תיכנסי ל"מחשב שלי" צריך להיות רשום לך דיסק נייד או משהו כזה ולשם את גוררת את כל השירים..

FoolishlyFab1

New member
זה כנראה הmp3 שדפוק או משהו

או שזה כי המחשב ישן? מאתמול אני מנסה ולא מצליחה

elior bm

New member
לא התייאשתי..

באיזה כניסה שמת את הכבל? קדמי או אחורי? אם שמת בקשמי תעבירי לאחורי.. כשאת שמה את הכבל מה זה רושם לך ב"מחשב שלי"? צריך להיות עוד כונן.

elan4

New member
לעזרתך

1.חברי ה usb של הנגן מאחרי המחשב (במחשב עם יש לך וינדוס xp אמר לישמע צלצל שזהה חומרה חדשה) 2.עם לא נשמע צליל תלחצי כפתר ימני על המחשב שלי ועז מאפינים ואחרך על חמרה ועז על מנהל ההתקנים ותגד לי עם יש שם סמן שעלה או סמן קרא כפי שאמרו עם המחשב מזהה את הנגן אז במחשב שלי אמר להית כונן נוסף מדריך לעברת קבצים לנגן *שחחתי לציין תגדי לי איזה נגן יש לך ואיזה וינדוס את משתמש כי 98 צרך דריבר לנגן ל xp לא צרך ידע לזדהות אוטמטי

tweeg

New member
אז ככה

קודם כל המחשב נתקע,זה כבר אומר לעבור למחשב אחר כדי לאבחן את הבעיה דבר שני איזה חברה הנגן ואם יש דגם דבר שלישי לבדוק אם המחשב מזהה התקני USB (דיסק און קי,מצלמות) דבר שלישי לבדוק עם המחשב מזהה את הנגן (צליל זיהוי,הודעה "זוהתה חומרה חדשה") דבר רביעי לבדוק עם אפשר להעביר קבצים בעזרת המדיה פלייר

FoolishlyFab1

New member
כנראה שזה המחשב אולי

איך אני יודעת אם זה מזהה את ההתקן הנגן של סאנדיסק הדגם M240 נראה לי עם הווידווס מדיה פלייר אני לא יכולה ועם הנגנים האחרים אני לא יודעת איך

tweeg

New member
תשובה

אם בחיבור למחשב(לנסות על מחשב אחר) יש צליל חיבור/הודעה של זוהתה חומרה חדשה אז יש זיהוי של הנגן שתדעי אם יש זיהוי לנגן אני ינסה לעזור לך להעביר קבצים

FoolishlyFab1

New member
אוף

טוב אני אאלץ לעשות את זה

למעלה