צריכה עזרה דחופההה!!

צריכה עזרה דחופההה!!

חבר שלי מתגייס בעוד חודש בערך בעז''ה וכנראה לגבעתי.. אני רוצה להכין לו מתנת גיוס יפה אבל אין לי רעיונות.. הקטע עם המגבת חרוש רצחחחחח!! אז אנשושים!! אם יש לכם רעיונות מה להכין לבחור דתי לקראת הגיוס -שרשרו הודעה.. אתם יכולים אפילו להגיד מה אתם קיבלתם/הייתם רוצים לקבל... כל רעיון יתקבל בברכה חחח... לילה מקסיםםםם!!

שעון זה באמת שימושי..

תנסי לשלב בין מתנה סטנדרטית לבין האישיות שלו ולעשות משהו שגם ישמש אותו בצבא וגם ידבר אליו אישית... בלי קשר, הייתי מציעה לך לקנות לו בוקסר ולהדפיס עליו "שפשוף נעים"
אבל הוא דתי אז אני לא יודעת איך הוא מתייחס לזה...

../images/Emo202.gifלאיודעת אם זה נכון,

אבל אומרים שאסור לקנות שעון למישהו שאוהבים, אלא אם כן רוצים להתרחק ממנו. תשקלי את זה.

מאורי6

New member
לדעתי זה שטויות

כמו שאסור לקנות לבת זוג נעליים...
מצד שני, אני לא אקח את זה על המצפון שלי אז...שתשקול את זה טוב טוב

ToryMaster

New member
באמת?

ומה אם מישהו באמת ובתמים מאמין בזה, האם אז זה במקום להגיד לו שאלו שטויות?

Ray512

New member
בהחלט עם ט'

אלא אם כן התכוונת לכתוב אפונות, זאת אומרת- אפונים, וחשבת שצריך להוסיף להם מלח או משהו

לילי123456

New member
אני קניתי לו שעון לגיוס...

זה היה לפני 11 חודשים ואין שום ריחוק
[בלי עין הרע כן?]

תודה רבה על כל העצות..

לבינתיים מה שהכי נראה לי זה שאני יכין לו קופסא יפה כזאת ובתוכה אני אכניס כמה דברים... 1. אולר שעליו אני אחרוט את השם שלו - תמיד טוב שיש אחד בכיס.. 2. מצפן- ויוסיף קטע שכאילו לדאוג שלא יאבד את הדרך. 3. חשבתי לסרוג לו כיפה תואמת לצבע הכומתה שלו-בשביל הקטע הדתי, ולקנות לו סידור עם חריטה של השם שלו. 4. תמונה של שנינו-שילך לישון עם חיוך על הפרצוף חחחח 5. חפיסת שוקולד פרה -ולהדגיש את הקטע "תמיד איתך" 6. גרביים שחורות יפות כאלה עם הדפס מצחיק.. ראיתי משהו מגניב בהפנינג שממש מתאים לשנינו...-כדי שלא יהיה לו קר חחח.. 7. מכתב כזה יפה מכל הלב חחח.. ואולי אני אוסיף גם מגבת או משו.. אבל זה בערך הרעיון... מה אתם אומרים? מעט/מוגזם מידי? אם יש לכם עוד מה להציע- אז בברכההההה =] כאילו באמת אני רוצה מעכשיו להתחיל לארגן הכל כדי לא להיתקע בדקה האחרונה חחח... לילה מקסים אנשושים =] ותודה על כל ההצעות... נ.ב.-אני ממש ממש לא אחת שמאמינה באמונות טפלות אבל.. מה הקטע עם השעון?! כאילו אם אני לא אקנה לו בגיוס אני אקנה לו ביומולדת בטח חחח.. למרות שהעדפתי בגיוס אבל מי שכתב/ה את זה הבהילה אותי קצת חחח...

למעלה