צריכה עזרה דחוף!!!!!!!

צריכה עזרה דחוף!!!!!!!

אני כבר נואשת הבת שלי, בת 8 חודשים. יונקת מלא והתחילה מגיל חצי שנה פירות וירקות. עד עכשיו אכלה יפה מנה של פרי ומנה של מרק ביום ובשאר הזמן הנקה. ופעמים ביום בקבוק של חלב שאוב (בזמן שהיא במשפחתון). מיום חמישי שעבר היא עם חום גבוה, עולה ויורד לסירוגין. ככה שבוע שלם. עשינו בדיקות דם שמצאו חיידק בדם והתחלנו טיפול אנטיביוטיקה מיום שלישי. ביום חמישי החום עדיין לא ירד ועשינו שוב בדיקות דם שהראו שאין יותר חיידק ולכן רוב הסיכויים שיש לה וירוס. הגרון אדום. מיום חמישי האחרון טפו טפו טפו אין חום. אבל... ופה מתחילה הבעיה מיום רביעי היא לא אוכלת כמו שצריך זה כבר הגיעה למצב שהיא כמעט ולא אכלה כלום היום. היא לא רוצה לינוק. איך שאני שמה אותה בתנוחה של ההנקה היא מתחילה לצרוח. ניסיתי לשנות תנוחה, להניק בשכיבה אבל זה לא עוזר. ואם היא מסכימה להכניס את הפטמה לפה - אחרי שני שלוקים היא מתחילה לצרוח. זה כבר הגיע למצב שהייתי חייבת לשאוב כדי לרוקן את החזה. גם מהבקבוק היא סירבה לאכול. אוכלת שני שלוקים ומתעצבנת ודוחפת את הבקבוק. חשבתי שאולי אכלתי משהו שגורם לחלב לטעם לוואי. אז הפשרתי לה חלב שאובב ששאבתי לפני חודש וחצי וגם אותו היא לא רצתה לאכול. הרופאה אומרת שזה בגלל המחלה ובגלל שכואב לה הגרון. גם מים היא לא מ וכנה לשתות. ניסיתי להפוך את זה למשחק. שמתי אותה על הבטן שלי והיא שיחקה עם הפיטמה עד שהכניסה אותה לפה ושוב אחרי שני שלוקים היא הוציאה ולא רצתה יותר. האם היא מנסה לגמול את עצמה? אני עוד לא מוכנה להפסיק להניק. אני נהנית מזה מאוד. האם זה באמת בגלל המחלה? אבל אם כן מה יהיה? רק שלא תתייבש לי. היא עושה קקי נוזלי על סף השילשול. אמנם פיפי יש אבל לא בכמויות כמו מקודם - נו בטח, היא בקושי אוכלת משהו אז מה לעשות איתה? אני אובדת עיצות אשמח לתגובות

מינימי2

New member
את מתארת מצב

שאופייני לתינוק חולה
אין סיכוי שהיא מנסה לגמול את עצמה מהנקה... היא עוד צעירה, ואת רואה שגם ממוצקים היא נמנעת. סביר להניח שבגלל המחלה התאבון יורד, כנראה שגם בגלל הגרון הכואב קשה לה לבלוע. המשיכי להציע בלי ללחוץ, אם היא לא רוצה לאכול מוצקים תני לה לינוק, והקפידי לתת מים אפילו במזרק כדי שלא תתיבש (כמות קטנה לעיתים קרובות ולא הרבה בבת אחת). בכל מקרה, אם היא נראית לך ישנונית או איטית תגובה, אם היא מתנהגת בצורה שלא מתאימה לה (בוכה בלי סוף או לחלופין אפטית ולא בוכה כלל...) פני שוב לרופא.

למעלה