צריכה עזרה דחוף!!!!

צריכה עזרה דחוף!!!!

לפני כשנה למדתי נהיגה על גיר רגיל, נכשלתי טסט שני ומאז לא המשכתי כיוון שהתגייסתי, כעת אני רוצה להמשיך ולסיים עם זה ושכבר יהיה לי רשיון!!! יש לי כמה שאלות אליכם אשמח עם תעזרו לי: 1. כפי שכבר אמרתי התחלתי ללמוד על גיר רגיל ואני מעוניינת ללמוד על אוטומט. האם זה כדאי? אשמח אם יש כאן אנשים שעברו מלמידה על גיר רגיל לאוטומט ויספרו לי מהם היתרונות והחסרונות (=האם זה שווה לאחר למידה והתרגלות על גיר רגיל לעבור לאוטומט שהוא פשוט וקל יותר) במעבר הזה!! 2. לגבי הטופס של הטסטים: האם צריך לבצע בו שינוי אם אני יעבור ללמידה על אוטומט? 3. כשלמדתי נהיגה הראייה שלי הייתה טובה. כיום אני רואה עם משקפיים, היכן אני צריכה לציין את זה? האם זהו גם נתון שצריך להשתנות בטופס? 4.הטופס נמצא אצל המורה שלימד אותי בעבר. האם אני מתחילה ללמוד נהיגה אצל מורה אחר מה אני עושה??? מצטערת על האורך!!! אשמח מאוד עם תעזרו לי!

1 6

New member
אממ

יותר משתלם ללמוד על הילוכים כי ככה יש לך רישיון גם להילוכים וגם לאוטומט ואם את לומדת על אוטומט יש לך רישיון רק לאוטומט. כל השאר אני לא יודעת.. מצטערת

100vardit

New member
עונה על מה שאני יודעת.

ואגב-כדי להקפיץ הודעה,את צריכה שיהיה לך טקסט/משהו גם בגוף ההודעה
1.לדעתי-לא כדאי,יש יתרונות לגיר רגיל.השאלה היא מה הסיבה שבגללה את רוצה להחליף..והאם את ממש לא מסתדרת עם זה.. 2.לגבי הטופס-לדעתי מעבר מסוג כזה לא עקרוני. 3.זה צריך להופיע בטופס הירוק. כשהוצאת,סימנו לך שאת רואה טוב,אבל כעת-את כנראה צריכה טופס חדש כדי שפרט זה יוכל להופיע-בחלק של הבדיקות הרפואיות.(זה חשוב-מאחר שאח"כ יופיע לך ברשיון שאת מרכיבה משקפיים) 4.אם את מתחילה ללמוד אצל מורה אחר-את חייבת לקחת מהמורה הקודם ת'טופס הירוק שלך,וגם אישור כלשהוא על מספר השיעורים שעשית אצלו-עד כה.וזאת-כדי שלא תצטרכי לעשות עוד 28 שיעורים כדי לגשת לטסט. מקווה שהייתי מובנת. המון המון בהצלחה!

אל תעברי לאוטומט את תתחרטי .היתרון.

באוטומט שזה יקח מהר ותיהיי עם רישיון ביד יותר מהר מאשר גיר רגיל.תבקשי מהמורה הקודם שיחזיר לך תטופס (אם עבר שנתיים הלך הטופס)ויכתוב כמה שיעורים עשית.בקשר לראייה תיפני למישרד הרישוי בכ``מ את חייבת!! שיכתבו לך שאת חייבת לשים משקפיים.

למעלה