צריכה עזרה דחוף!!!

צריכה עזרה דחוף!!!

שלום לכולם... אני בת 20 ורוצה לקנות רכב ספורט די חדש... אני מלבטת איזה דגם חשוב לי שצריכת הדלק לא תהיה מוגברת מידי שיהיה אוטומט ושלא יעבור את ה100 אלף ש"ח אשמח להצעות מצידכם לדגם מתאים..

wil

New member
רכב ספורט די חדש ב-100K אוטומט

וחסכוני? זה לא ממש מסתדר הדרישות האלו. במיוחד האוטומט, החיסכון והספורט. מה בדיוק את מחפשת ברכב שיהיה "ספורט"? תאוצה חזקה בקו ישר? התנהגות בסיבובים? פוזה?

"רכב ספורט" הוא בהגדרה לא רכב

אוטומטי וגם בהגדרה לא רכב חסכוני
כך שההגדרה שלך סותרת את מה שאת בעצם מחפשת. רכב ספורט הוא רכב נישה, נדיר למדי, מיוצר ונמכר במעט יחידות, אחזקתו גבוהה יותר מרכב סטנדרטי וכנ"ל גם הבלאי והפחת שלו. למעט אם את "חובב רכב מושבע" (וגם חובבת נהיגה מושבעת) אז אין כדאיות ממשית להכנס לעניין הזה של "רכב ספורט". וגם מלכתחילה זה לא שיש כל כך כבישים מתאימים לזה בארצנו (באירופה זה כמובן משהו אחר
)

הכוונה היא...

לרכב כמו למשל ה S2000 שיהיה לו צורה של רכב ספורט אני לא ממש מבינה במכוניות... אני לא מחפשת ביצועים של רכב ספורט וכאלה פשוט אוהבת את הצורה שלו...

falou

New member
שכחת שזה גם נורא נורא דחוף!!!!!!!

כי עד מחר בבוקר ייקנו את כל רכבי הפוזה שניתן לקנות ב-100K ש"ח. חפשי יונדאי קופה.

fazer

New member
את לא מחפשת רכב ספורט...

את מחפשת רכב פוזה - שזו נישה לגיטימית למדי. פלולה צודק - חפשי יונדאי קופה.

fazer

New member
הפחת שלו גדול יותר מרכב סטאנדרטי?

אההמממ.... אהההמממ..... Fazer

wil

New member
אכן מיאטה 2003 אוטומטית אולי נכנסת

בתקציב בלחץ. יש לקחת בחשבון ביטוח יקר ודרישות מיגון מטורפות. מבחינת הדלק - לא סוף העולם. והאמינות טובה.

TSpot

New member
לפחות מבחינת המחירון היא נכנסת

נכון ליוני הוא 96,000. אם כי יש לחלקן (במיוחד לטובות) נטיה להימכר מעל המחירון. הידניות בוודאי. אכן - הביטוח יקר. נהג צעיר יעלה את מחיר הביטוח פלאים. כך גם היסטוריה לא נקיה. האחזקה השוטפת אינה יקרה וצריכת הדלק שפויה לחלוטין (תלוי באופי הנהיגה כמובן, אבל אפשר לדבר על צריכה ממוצעת של 1 ל-10 בלי בעיה).

למעלה