צריכה עזרה דחוף!!!

luda22

New member
צריכה עזרה דחוף!!!

היי , קניתי מחשב לפני שבוע בערך , ומופיע לי הודעת שגיאה! מה אני אמורה לעשות???

frankthe

New member
או! סוף סוף! ../images/Emo13.gif

עברנו שלב בחיים והוא שלב הלחץ ומעבר לשלב של עשייה!
להבא - לא כותבים צריכה עזרה דחוף אלא כותבים מה הבעיה בלי המילה דחוף. מי שעונה לך עונה מתוך רצון לעזור ויותר כיף לעזור לבנאדם שמבקש עזרה ומבקש אותה בנימוס מאשר בנאדם שלוחץ, מציק, כותב כותרות דרמטיות וכו'. כמה דברים: נראה לי שאת לא שולטת באנגלית ברמה טובה. להבא - כשיש לך הודעה כזו - פתחי אתר שיודע לתרגם מילים ותתרגמי את ההודעה. למשל www.morfix.com תרגום ההודעה שלך: מזיק מסוג מסויים מכתובת מסויימת ניסה לפרוץ למחשב שלך, האנטי וירוס שלך מסוג קספרסקי חסם את המזיק ומנע את כניסתו למחשב - את מוגנת
המלצות - סמני v בתחתית ההודעה כדי שההודעה לא תופיע יותר ולא תציק לך. שימרי על המחשב שלך - יש בפורום מאמרים והודעות כיצד להגן על המחשב - חיפוש בפורום על נושא "אבטחה" יניב לך תוצאות טובות מהן תוכלי ללמוד הרבה. לא נותר לי אלא רק לאחל לך: תתחדשי על המחשב! כל טוב וחג שמח!

luda22

New member
תודה רבה לך!!

לא התכוונתי להחליץ או להציק לאף אחד!! פשוט הרבה זמן לא השתמשתי במחשב , ואחי היה מטפל בכל הוירוסים למיניהם עכשיו כשאני לבד עם מחשב משלי , אני לא ממש מבינה את כל הקטע עם התוכנות של הוירוסים. כנ"ל לגבי השליטה באנגלית. הבנתי את הבעייה ותודה רבה על העזרה!!! חג שמח!!!

lmmax

New member
ה Intrusion Detector של קספרסקי

נותן הגנה בפני
Helkern, Ping of death, Lovesan, TCP port scan, UDP port scan, ICMP flood, TCP SYN flood​
אצלך מדובר בנסיון להחדיר קוד לפורט 1434 וקספרסקי מזהה אותו כנסיון חדירה של תולעת ה- Helkern ( ידועה יותר כ SQL Slammer ).

למעלה