צריכה עזרה דחוף

rachelishalev

New member
צריכה עזרה דחוף

טוב אז כמו שידוע לכולם עוד מעט כנס פסחחח אני יוצאת בתור מדריכה של הפשצים ואני לא יודעת איזה צופרים לעשות יש לי כבר כמה רעיונות: כרית-כותבת שתרגישו בבית פעמון עם שרשרת ותמונה של פרה וכתוב-פרה לפניך.. ואולי אני אקנה בד אגזור הוסיף סיכת ביטחון ואכתוב -לשעת הצורך.. קיצר עכשיו אני צריכה עזרה אני צריכה רעיון לאוכל(משהו מגניב לא טיפשי כזה...) רעיון להתחלה ושוב משהו שלא עושים כל הזמן (למשל השרשרת עם התלישות-נמאסס) זהו אם יש לכם רעיונות תציעו כי אני זקוקה לזה.....

הצעה

צ'ופר בצורת צעדים שכתוב עליו: "גם מסע של אלף קילומטרים מתחיל הצעד אחד קטן" או אולי צ'פר שכתוב עליו :"מתחילים מהר ואז לאט לאט מגבירים" (זה ממבצע סבתא) ולהוסיף איזה ברכה אישית לאוכל: צ'ופר שכתוב עליו: "תזכרו אוכל זה משמין, תשאירו לי אותו...בתאבון" או אחד שכתוב עליו:"בזמן שאתם קוראים את הצ'ופר אני עוקף אותכם בתור לאוכל...בתאבון:)"

רעיון או שתיים.

אולי, אבל רק אולי, אפשר לקחת כוסות חד פעמיות קטנות כאלה ולשים בתוכן כל מיני תבלינים שונים ומשונים (אבל טעימים) ולאטום את הכוס ואז לרשום להם שזה מין תבלין כסמים שברגע שסמים על האוכל לאוכל יש טעם של מה שנרצה. או שאפשר לתת להם תמונות של מנות אוכל ממש טובות ולרשום מאחורה "נכון שאתם אוהבים בישולי שדה? או שאפשר לנצל את שפעת העופות ולהדפיס תמונה של תרנגולת עם טישו ואז לרשום להם שיזהרו משפעת העופות או משהו בסגנון. ואם לחניכים שלך הם בעלי יכולות דתיות אז תמיד יפה להכניס מסר יהודי בתוך הצ'ופר וליעזר בברכת המזון. אבל בנינו מה שהם הכי יאהבו זה לקבל איזה צ'ופר ובו קינוח טעים בשבילהם.... מקווה שעזרתי לך ושהחניכים שלך יצ'ופרו כמסורת מש"צים! מנואל!

The Did

New member
../images/Emo207.gif- קשור לשרשור

היי לכולם! למישו יש רעיונות למושמושים עם מנקי מקטרות?? זה דיי דחוף אתם יודעים... מחר הכנס...
ד"א הרעיונות מאוד עזרו לי! תודה רבה!
פסח כשר ונעים לכולם!

למעלה