צריכה עזרה דחוף....

צריכה עזרה דחוף....

אני צריכה רעיונות לפעילויות קצרות, של תחנות בנושא סרטי דיסני, ועדיף שיהיה בהם מסר, משהו קצר וקולע. אתם ממש תצילו אותי אם יהיה לכם רעיון בשבילי, כי יש לי פחות משבוע ואני כבר נואשת! זה צריך להתאים לבנות בגיל 13-14. תודה שהשקעתם זמן בלקרוא... ועוד יותר אם תעזרו לי.

מה? לא הבנתי ../images/Emo4.gif

תחנות של מה? איזה סרטים? *אם אני מנחשת נכון אפשר לעשות תחנה של "מצאי את הנסיך" יש לוח עם ציורים של צפרדעים...ומאחורי 2 או 3 מהם יש תמונה של נסיך והילדה צריכה לנחש מספר ולמצא נסיך או "לנשק סתם צפרדע" *או לסדר ערמה של כריות או שמיכות ולהחביא בפנים אפונים...מי שמוצאת הכי הרבה בזמן הכי קצר זוכה ב...צפרדע (סתם) *או תחנה של בניית עפיפוני דמבו ולראות אם הם באמת עפים... *או תחרות ציורי הנעל של סינדרלה...

יותר סרטים קלאסיים....

אני עושה בוקר כיתה, ואני צריכה תחנות, שיהיו מענינות ועם מסר, ואני וחברות שלי החלטנו שהנושא יהיה דיסני, אז צריך פעילויות בנושא סרטים של דיסני, ועדיף סרטים קלאסיים. הבנת עכשיו?

roger4x4

New member
סליחה, אבל אנחנו לא פה 24 שעות...

ומחכים כדי לענות לשאלות. יש לנו עוד דברים לעשות.

חפשי משהו שיש באגדות- כמו למשל

תחרות אכילת תפוחי עץ (זוכרת בשילגיה את עניין התפוחים?אמנם שם התפוח היה מורעל אבל אני לא מציעה לך להגיש תפוחים מורעלים) או תחרות ליקוק דבש בכפית כמו פו הדוב או כל דבר אחר שתיקחי מהסרטים. רוצה עוד רעיונות?

זה היה הרעיון הכללי שלי...

אבל אני צריכה רעיונות לפעילות ארוכה כזאת, וכמו שאמרתי קודם עם קצת מסר. יש לך עוד רעיונות? ותודה על הקודמים...

המסר בסרטים של דיסני לא תמיד

מסר טוב, למרות שהסוף טוב, יש שם המון רשע וקינאה ושינאה - אז אולי תעשי משהו שקשור לרגשות?

מסכימה בהחלט

אני מסכימה עם שרון..."המסר החינוכי" או מה שאת מחפשת לא תמיד כזה ברור או "חינוכי" כמו שאת רוצה... לסרטים האלו יש בעיקר ערך מוסף של דמיון ופנטזיות של ילדים. לכן אם את רוצה פעילויות שמביעות איזה "מסר חינוכי" אני מציעה לבחור נושא אחר או להשתמש בערך המוסף האמיתי של הסיפורים האלו. ולהזכירך עולם של דמיון ופנטזיה לפעמים יותר מתאים לילדים מאשר למבוגרים שעשויים לראות בזה בזבוז של זמן ואנרגיה.

תודה בכל מקרה...

למרות שלא ממש עזרתם לי, אני אחזור לפורום הזה עוד... התכוונתי לבחור סרטים עם ערך, כמו היפה והחיה- המסר הוא אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו, וכל מיני כאלה... חוץ מזה- אנחנו בנות 13-14, ונהנות מזה.

למעלה