צריכה עזרה דחוף

Expressive

New member
צריכה עזרה דחוף

שלום רב, אני צריכה בבקשה בדחיפות עזרה. תוכלו בבקשה לומר לי מה זה כל דבר ברשימה שאתן כאן ולשים תמונה של הדבר הזה?(בעיקר חשובה לי תמונה של הדבר בכדי להבין במה מדובר) הרשימה: מפסק מחליף שקע רגיל מסגרת+מתאם תושבת מוגן מים מפסק מפסק דו סול מואר לחצן מזגן (כנראה חיבור למזגן או משהו) שקע לטלפון חיבור לטלוויזיה זה ממש דחוף ואני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי. המון תודה מראש. אה ואגב יש לכם אולי מושג למה חשמלאי שעושה רשימה של חלקים ומכיריהם יכתוב פעמיים תושבת מוגן מים ופעמיים מסגרת +מתאם במחירים שונים? האם יש הבדל? רוב תודות מראש וחג שמח לכולם!

singera

New member
אנסה לעזור

מפסק מחליף - מאפשר כיבוי והדלקה של מנורה מ2 מקומות שונים. שקע רגיל - פשוטו כמשמעו מסגרת + מתאם - מחזיק את האביזר (שקע, מפסק וכו') תושבת מוגן מים- מחזיקה שקע שהוא חיצוני או באטמבטיה מפסק - מפסק רגיל בשביל להדליק ולכבות את האור מפסק דו פול - עבור הדוד שמש/טוחן אשפה לחצן - ככל הנראה לפעמון שקע מזגן - פשוטו כמשמעו שקע לטלפון ושקע לTV - לאן שמתחבר קו הטלפון והTV

fireman

New member
הסברים:

מפסק מחליף - מפסק המיועד לכיבוי\הפעלה של גוף תאורה בודד\כמה באמצעות שני מפסקים. נניח מפסק אחד בכניסה לחדר ומפסק אחד ליד המיטה, שניהם מכבים ומדליקים את אותה המנורה. שקע רגיל - זה אביזר השקע, מה שמרכיבים בקיר ואליו מחברים את התקעים של מכשירי החשמל מסגרת + מתאם: מיועד לקופסאות מודולריות. בקופסאות מודולריות יש צורך בשלושה אלמנטים עיקריים א. קופסא ברוחב מסויים שאותה קובעים בקיר ב. מתאם, זו מן מסגרת פלסטיק שמתחברת לקופסא שקבענו בקיר והיא זו שמחזיקה את השקע\מספק\שקע טלפון\שקע טלויזיה וכו.... ג. מסגרת - אביזר דקורטיבי במגוון צבעים וצורות שמהווה בעצם את המסגרת של האביזרה ומכסה את המתאם. תושבת מוגן מים - מיועד לאביזר שצריך להתקין בסביבה רטובה, כמו באזור השיש במטבח או מחוץ לבית מפסק - אביזר להפעלה וכיבוי של תאורה. מפסק דו-פול מואר (לא דו-סול) מדובר במפסק שכנראה ישמש להדלקה וכיבוי של דוד שמש\חשמל, דו פלו משמעו שהוא מנתק שני קטבים, במקרה של הדוד שמש זה את הפאזה ואת האפס. לחצן - יכול לשמש הפעלה של תריס חשמלי, בעל מספר מצבים, תלוי בסוג הלחצן, יכול לשמש פעמון כניסה וכו.... מזגן - היום רוב המזגנים מתחברים לשקע כוח רגיל, מזגנים בהספק גבוה דורשים גם שקע מתאים או שקע תלת פאזי. תלוי בסוג המזגן, מתאימים גם את השקע ואת קו הזינה שלו. שקע טלפון - אותו דבר כמו שקע לחשמל רק שמיועד לחיבור הטלפונים בבית שקט טלויזיה - -''- לחיבור מכשירי טלויזיה לגבי מחירי מתאמים ומסגרות.....מסגרות יכולות לבוא בכמה וכמה גדלים, מגודל של 2 מודולים (אביזרים) ועד לגודל של 7-8 מודולים (תלוי ביצרן) ההבדל בין 2 מודול ל7 מודול הוא של מאות אחוזים.

למעלה