צריכה עזרה דחוף

צריכה עזרה דחוף

אני עוברת עוד שבועיים לדרום (ים המלח) ואני מחפשת עבודה באזור. זה יכול להיות בערד או בים המלח עצמה. אני מודה לכולם

רנירן

New member
היידה לים המלח..

אהלן!! עבדתי 5 ימים במלון הילטון בים המלח.. הבעיה היא שהתחלתי לעבוד בדיוק בליל הסדר וכל הכניסה לעבודה היתה נורא לחוצה.. חוץ מזה חברה שלי לא הפסיקה לבכות לי (ה"יציאות" הן פעם בממש המון 3-4 שבועות לפחות..). אמנם רק חמישה ימים הייתי שם.. אבל אי אפשר לרדת לשם כשיש חברה פולניה.. יצירת קשר עם חברת כוח האדם "עבודה עברית" תסדר לך מגורים בערד (כ-40 דקות מים המלח) בתנאים מעולים (הדירה והמחיר) וגם עבודה באחד המלונות (הילטון ועוד 2 ששכחתי את השם שלהם). יש הסעות כל יום מערד למלונות (בחינם) והחבר'ה שעובדים שם יותר ממעולים. מנכ'ל החברה הוא בחור על הכפאק, רציני ואפשר לבטוח בו.. אין לי את הטלפון שלהם אבל בירור ב-144 יעזור למצוא את המספר של אחד מ-4הסניפים.. בהצלחה :)

תודה רבה לך

כן יצרתי איתם קשר רק יש בעיה אחת. שנפרדתי מחבר שלי היום אז אין שום טעם מבחינתי לרדת לשם כדי להיות איתו שם. תודה רבה

רנירן

New member
איזה באסה אתך...

טוב נו גם ככה הם תמיד מנצלים שם ת'עובדים.. קורעים ת'תחת ומקבלים מינימום.. (אין שעות נוספות.. זה נחשב כמשמרת כפולה).. בהצלחה עם חבר חדש צ'או :)

למעלה