צריכה עזרה דחוף

צריכה עזרה דחוף

אז ככה סוף סוף חבר שלי משתחרר סופית היום מבית חולים אבל לא על זה רציתי לדבר איתכם. אתמול בזמן הביקור דיברנו וישנה בחורה אחת שלפי מה שהוא טוען הייתה מאוהבת בו ושהוא רצה לצאת איתה היא סרבה לו וזה משהו שעד היום הוא לא התגבר (הוא גלוי ושהוא דיבר איתה הוא סיפר בקיצור הוא לא מסתיר כלום), אתמול דיברנו על זה ואמרתי לו שהוא צריך להחליט מה הוא רוצה לעשות להמשיך לסבול ולצפות לעוד סירוב מצידה או להמשיך יחד איתי ולהיות מאושרים, הוא אמר שהוא לא יודע אבל מה שכן הוא יודע זה שאם אנחנו נפרדים זה יהיה משהו שהוא יצטער עליו עד סוף חייו אבל הוא לא יכול להחזיק אותי בכוח ולהכריח אותי לחכות לו. שיצאתי משם התקשרתי לבחורה ודיברתי איתה היא בכלל לא מודעת לקיומו היא אמרה שאולי הם עבדו יחד אבל רבאק עברו כבר שנתיים והיא לא זוכרת על מי היא כן הייתה דלוקה ועל מי לא. הבעיה היא כזו היום הוא צריך להגיד לי מה הוא בוחר לעשות אמרתי לו שאם הוא בוחר להשאר לחיות באשליה שאולי היא תירצה אותו אני לא יעמוד לצידו ויתן לו להרוס לעצמו את החיים ולהכנס לבית משוגעים בגללה זה או שהוא שם סוף לזה או שאנחנו נפרדים. עוד בעיה היא האם לספר לו שדיברתי איתה והיא אמרה לי שאין לו שום סיכוי איתו או שלא? אני חושבת שאם אני יגיד לו אולי או יכעס עלי אבל לא מפריע לי אני רוצה להוציא אותו מהבועה שהוא חיי בה. הוא מודע לזה שאולי היא לא תרצה אותו אבל מבחינתו זה סיפור לא סגור. אני מבקשת לא להגיד לי לעזוב ולחפש מישהו אחר כי אני אוהבת אותו ואני ידעתי על קיומה מהיום הראשון יותר נכון מהחודש הראשון הוא באמת רוצה להשתחרר ממנה כי היא עושה לו רק רע אבל הוא לא יודע מה לעשות. אני מבקשת את העזרה שלכם. תודה לכל מי שקרא והגיע עד לפה

אובססיה. זה מה שיש לו.

לדעתי תספרי לו כדי שיבין. ואם זה לא עוזר דברי איתה שוב,תסבירי לה את המצב ותני להם לדבר ואז אולי ייפקחו לו העיניים. אם את אוהבת והקשר שלכם טוב,תשמרי עליו. בהצלחה לך יום נעים וחג שמיייח

זה מה שאני מתכוונת לעשות

הקשר שלנו מצויין. ואם הוא לא יאמין אני יזום פגישה בין שניהם כדי שידברו והוא יבין פעם אחת שזו אובססיה מה שיש לו כלפיה ולא אהבה. תודה רבה וחג כשר ושמח גם לך

למעלה