צריכה עזרה דחוף!

hollyyam

New member
צריכה עזרה דחוף!

היי אנשים אלכוהול הוא אחת האהבות הכי גדולות שלי והחלטתי סוף סוף לקחת תעניינים בידיים ולהתחיל לאסוף דברים איכותיים ולקנות שייקר.. הבעיה היא שאני לא מבינה כלום.. ושאני גרה בחור שנקרא עפולה.. לפי מה שהבנתי אנשים שחיפשו שייקר בעפולה התאכזבו כי - אין! אז בשבוע הקרוב אני כנראה נוסעת לחיפה ומאוווד רוצה לרכוש אחד. בבקשה תעזרו לי! איפה אפשר לקנות שייקר בחיפה? ובכלל מידע כללי על שייקר ממש יעזור לי! איך בוחרים אחד טוב, מה תווך המחירים שלהם, לאיזה משקאות הוא מתאים וכו.. תודה לכולם!

siete

New member
שייקרים

יש 2 סוגים של שייקרים: בוסטון, ו-3 חלקים. הבוסטון הוא קשה לשימוש לדעתי (כוס זכוכית וכוס מתכת, וצריך גם לקנות עבורו מסנן). אז לכי על ה3 חלקים. איך בודקים שהוא טוב: אל תקני שייקר קטן מדי - חשוב שיהיה מקום לאויר, וגם לפעמים רוצים להכין 2 משקאות בשייקר אחד. תוודאי שהוא נסגר טוב, אבל לא בלתי אפשרי לפתיחה קלה. תחזיקי אותו ותנערי - שיהיה לך קל לאחיזה. תוודאי שהוא עשוי מנירוסטה (פלדת אל-חלד) ולא סתם מצופה. אחרת הוא יתקלף ויחליד. איפה לקנות: בחנויות אנונימיות לכלי בית את עלולה למצוא מציאות. אבל זה דורש חיפוש (ולפעמים הם מוכרים זבל). בחנויות המוכרות למסעדות ולקייטרינג את גם תמצאי מחיר יחסית טוב. עלולים לעשוק אותך בחנויות יין ומשקאות. אני לא חיפאית אז בטח מישהו אחר יוכל לעזור. תווך מחירים: 25 ש"ח ומעלה. שייקר סביר זה 50 ומעלה. שייקר מתאים לכל קוקטייל שיש בו: מיצים (בעיקר הדרים), שמנת, חלב, סירופים, או ביצים. שייקר לא מתאים: למשקאות שאמורים לצאת שקופים (כמו המרטיני) משקאות בשכבות

את יכולה למצוא במרכז ביג...

שבצומת ק.אתא יש שם חנות סופנית לאלכוהול- "ליקר מרקט" נראה לי קוראים לה ויש שם שייקרים מנירוסטה בכמה גדלים.

למעלה