צריכה עזרה דחוף!!!!!!!!!!

katik

New member
צריכה עזרה דחוף!!!!!!!!!!

יש לי מחר אודישן, וזאת הפען הראשונה שלי אמרו לי להכין קטע משחק של 5 דקות. מה אני אמורה לעשות? מישהו יכול להביא לי טיפים?

adialuf

New member
אממ....

הייתי בעם באודישן, לנגינה. זה די מלחיץ (אותי לפחות זה הלחיץ), רעדתי כמו לא יודעת מה..... כשתדעי איזה קטע לעשות, כדאי לך ליהיות מוכנה פיקס!!. כשתבואי תתנהגי בנחמדות, בנימוס אבל "שולטת!!", תבואי עם ביטחון, כדאי כמה דקות לפני כבר להכנס לדמות... ו....בהצלחה????? אודישן למה את הולכת??? אני מקווה שעזרתי לך!!!

katik

New member
בסוכנות...

את האודישם השגתי בסוכנות take2 זה לא ממש אודישן לאיזה סרט או משהו אלא רק לבדוק את כשרון המשחק

adialuf

New member
הא ו...

כל מי שנרשם לסוכנות take 2 על ההתחלה הולך לבדיקה? לפני ההרשמה או אחרי ההרשמה??

adialuf

New member
ואם

ונניח לא הולך לך משהו באודישן סתם שילמת כסף להירשם??? זה עולה 360 ש"ח נכון??

katik

New member
לא...

360 ש"ח משלמים לתמונות סטודיו!!! ככה ההרשמה חינם ואם לא הולך באודישן הראשון אז יש עוד אודישנים...

katik

New member
ההרשמה:

תתקשרי ל- 03-6915392 או שתגיעי אליהם למשרד בימים א-ה בין השעות 10- 16 רחוב- חפץ חיים 10, ת"א

katik

New member
תכנסו

הייתי רוצה שתעייצו לי ותר בקשר לקטע שאני צריכה לעשות (הקטע לא צריך להיות תאוטרלי)

ושאלה בקשר לטייק טו...

הם נותנים לך אודישנים של ניצבים בלבד?או שגם הסוכנות הזאת יכולה לשלוח לאודישנים של ממש שחקנים..

katik

New member
תשובה

אני בת 18 ולפי מה שהבנתי הסוכנות הזאת לא רק לניצבים

katik

New member
אממממ....

אני בטוחה שיקבלו אותך לשם אבל כמו שאמר לי זה שעשה לי רעיון שעשכיו לא ממש מחפשים בני נוער לסרטים בגלל איזו התנגדות של משרד החינוך. אבל שמעי, יש גם פרסומות וכל זה...

למעלה