צריכה עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anarchy girl

New member
צריכה עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היי לכל מי שיש לו מידע אבל רציני על כישפי אהבה מתבקש לפנות אלי לאי מייל [email protected] מאוד חשוב לי כמה שיותר יותר טוב ואם יש לך הפניות לאנשים שעוסקים בזה וזה טוב ועובד אז בבקשה חושב ביותר. תודה.

anarchy girl

New member
כלום צרכים לעזור לי למצוא כישופים

זה הכל..אני צריכה אנשים שיודעים כישופי אהבה.

THE gray

New member
ואני מליון דולר.... יום יבוא...

סוניה זה לא עובד ככה, יהיו אנשים שיעשו בשבילך דברים ויכול להיות שזה יעבוד אבל אם את רוצה בעצמך לעשות כישוף אהבה זה יקח לך קצת יותר זמן ויתר לימודים. אם זה מה שאת רוצה תגידי ונעזור לך. אני לא מכיר מישהו שאני יכול להפנות אותך אליו.

cara soror

New member
כישופי אהבה ולמה לא להתעסק

יותר מכל כישוף אחר כישופי אהבה מקבלים את אחוז הרייטינג הגבוהה ביותר למרות שבסופו של היום הם אולי הכישופים חסרי התועלת ביותר הקיימים. מה היה קורה אם הייתם קמים בוקר אחד ומגלים שאדם שאתם מתעבים לחלוטין הפך למשאת נפשכם. הוא עדיין חרא של בן אדם שגורם סבל לאחרים ואתם יודעים שהוא פוגע ואלים ומתייחס בזלזול לכולם אבל אתם פתאום רוצים אותו. איך הייתם מרגישים אם מישהו היה מחלל אותכם? אונס אתכם? חודר לפרטיות הגדולה ביותר שלכם? איך הייתם מרגישים אם אדם היה נכנס לביתכם ואל מיטתכם מכריח אתכם לעשות את כל הדברים שאתם לא רוצים? כעת הסבירו לי מה ההבדל בין אונס לכישוף אהבה שמכריח אדם לאוהב אתכם קרה סורור.

anarchy girl

New member
כן אבל..

אני לא מדברת על כישפוף של בן אדם ש אני מתעבת או הוא מתעב אותי אני רק רוצה שהאותו בן אדם שהיתי איתו בקשר יחזור אלי. זה הכל. מה רע בזה? ואני בכל מיקרא אעשה את זה השאלה אם תעזרו לי או לא..

jbu

New member
משום ש..

הוא עדין לא רוצה אותך! זה נקרה אונס.

cara soror

New member
לעשות או לא לעשות

אם תעשי את זה בלי עזרה תוך שימוש בידע מועט שיש לך (אחרת לא היית באת לכאן) אז הניסוי הקטן שלך יכשל, , יסתובב ויפגע. ישתבש ויגרון לנזק אדיר לו ולך או סתם לא יעבוד ואת תשארי מתוסכלת. אם לא תעשי את זה ותתחילי לחיות תגלי שיש חיים אחרי אהבה שאינה אמיתית (אחרת היא שורדת) ושאפשר ללמוד אהבה גם בלי כישוף. אני מקווה שלא תעשי את השטות הזו, את לא ממש מאיימת עלי או על אף אחד כאן בזה שתעשי את הדברים גם אם לא נעזור את סתם יורה לעצמך ברגל - באת לכאן שלמוע את עצתנו או לא? לא תמיד שומעים מה שרוצים אבל חשוב להקשיב ולא לעשות טעויות כאשר ההזהרות ניתנות. ושוב, חשוב לזכור - מתעב או פשוט לא רוצה, לא זה לא וכפייה היא אונס, לכל דבר. מקווה שלא תעשי את הטעות ואם תרצי כתף לבכות עליה אני מוכן בפרטי. קרה סורור

bar666xp

New member
את יודעת מה בואי אני ישאל את זה כך

את באמת חושבת שתרגישי טוב יותר או טוב ביכלל בידיעה שהוא לא אוהב אותר אלה זה הכישוף (כמו "שחור" אם אני לא טועה בשם) שגורם לו להיות איתך??? כמה זמן באמת יעבור עד שיתחילו הספקות וביכלל... אם את באמת אוהבת אותו היית דווקא מתנגדת לכישוף מסוג זה. לעזור לך כן ניראה לי כי כל מי שמנסה לעצור אותך מלעסות את הטעות הזאת מנסה לעזור לך הבעיה היא אם את תיצאי לרגע מהריבוע ותיסתכלי מנקודה חיצונית כדי לקבל ברספקטיבה שכולה על מה שאת רוצה לעשות. יש 2 קסמים באולם שעדיף לכל קוסם להישמר מהם 1.רגש. 2.מוות. למי שיודע מוות מה הוא יודע למה לא רצוי להתעסק איתו יותר מדי.

למעלה