צריכה עזרה דחוף!!!

noati

New member
צריכה עזרה דחוף!!!

עלי להכין לאירוע שעורכת שלושה פונצ'ים אשמח לרעיונות...ולאיך מכינים אותם אודה לכם מאד אם תוכלו לומר לי איך מכינים קפריניה אודה גם אם תתנו לי אתרים שיכולה למצוא את כל הדרוש שלי דחוף לי מאד תודה תודה מראש

TalReshef

New member
לגבי קאיפיריניה

מכינים אותה מ: קשאסה (רום) קרח כתוש מיץ ליים (בלית ברירה אפשר להסתפק בלימון סחוט) סוכר הכמויות משתנות מאדם לאדם, אני ממליץ לשים דגש על הקרח ולהמעיט בסוכר. הייתי שולח גם שאלה בעניין הזה לפורום למוזיקה ברזילאית.

MEIMIS

New member
לא בלית ברירה יש להשתמש בלימון

רצוי להשתמש בלימון

siete

New member
מוחיטו זה עם לימון

קיפיריניה זה עם ליים. לא שאי פעם היה לי ליים...

noati

New member
תודה רבה......

צריכה להכין להרבה אנשים...אפשר לתת לי כמויות למשל כמה קשאסה על כמה לימון וסוכר? הולכת לחפש גם את הפורום הוא :)) יש עוד פונצ'ים טעימים שאפשר לתת לי? ושוב תודה

לנסות.....

קחי סיר גדול, תחתכי פנימה לימונים (נגיד 10 לימונים), שפכי על זה חצי קילו סוכר, תמעכי את הסוכר על הלימונים עם כוס/עלי כל דבר אחר שימעך את הסיפור. תתחילי בלשפוך פנימה כמות זהה של -- מיץ לימון וקשאסה (אולי אפשר רום, לא ניסיתי. אפשר גם עם וודקה ואז זה קייפירושקה, יוצא טוב מאד), והרבה קוביות קרח. תטעמי -- אם צריך עוד אלכוהול, תוסיפי. אם זה חזק מדי - תוסיפי עוד מיץ לימון או מי סוכר. קל מאד למצוא את הטעם הנכון ככה.

Crazy_Bitch

New member
זה טוב, ועוד רעיונות:

1- קחי בקבוק של ליקר פיזנג, יש בסופרמרקט, תוסיפי לו לימונדה וקרח, לימון חתוך אם בא לך ותערבבי טוב טוב. אני אישית מחזקת עם רום או משהו, אבל לא חובה. 2- תערבבי בקערה ביחס של 1:1:1 וודקה (רום, ג'ין וטקילה יהיו בסדר גם), מיץ קרנברי ומיץ תפוזים. אפשר להוסיף גם שנפס אפרסק ולהפוך את זה לסקס על החוף... 3- בבלנדר תערבבי מה שאת יכולה מהמרכיבים הבאים, לא חובה את כולם: שבבי קוקוס, חלב קוקוס, חלב מרוכז, שמנת מתוקה + קשאסה (או רום) ומליבו אם יש. עם קרח, כמובן...

noati

New member
המון תודה

עזרתם לי מאד

MEIMIS

New member
אל תשכחי לחזור ולהודיע לנו איך יצא

הממ.. שמתם לב שאף פעם אנשים שעוזרים להם לא חוזרים..?

JD Wannabe

New member
../images/Emo12.gifאתם רוצים שהם יחזרו?

תיזהרו, הם עלולים להיות נודניקים, כמו... כמו... |אייקון של פרצוף מיתמם| אז אם זה מעניין אתכם, אתמול סוף סוף שתיתי וויסקי. התחלתי עם ראסטי נייל כדי להכנס לאוירה. אח"כ בגלל הלחץ בבר לא זכיתי ליחס הרבה זמן, וכיוון שהתחשק לי גם להשתכר, עשיתי צ'ייסר עם ג'ק דניאלס. אבל אז החששות התבדו והשירות זרם והספקתי לשתות עוד ארבע ג'יימיסון עם קרח. היה נחמד למרות שלא הרגשתי הבדל גדול בין הג'יימיסון לראסטי נייל (איזה חסר חוש טעם אני), אם כי הרגשתי מין אווריריות שכזו. חבל שהייתי קצת שיכור ולא עלה בדעתי הרעיון הגאוני לנסות ויסקים שונים ולא רק ג'יימיסון. אפילו לא ניסיתי לבדוק אם יש הבדל בין עם קרח לבין בלי (איזו יצירתיות מצידי). אולי פעם הבאה...

MEIMIS

New member
תגיד לי............................

כמה כסף יש לאבא שלך בחשבון בבנק??? או לך בחשבון בנק???? יש לך חשבון בנק גם בשוויץ?

JD Wannabe

New member
בדיוק הוצאתי כסף מהכספומט

3481.79 דולר בדיוק. אבל צודק, באמת יצאתי בהרגשה שלהוציא 35 דולר בערב אחד על משקאות וטיפים זה קצת יותר מדי. כנראה בפעמים הבאות אני ארסן קצת את עצמי.

MEIMIS

New member
לא זה בסדר :)

פשוט אתה יכול לקנות וגם לשבת לשתות בבית... למה אתה לא עושה את זה?? הממ...3481.79 מינום או פלוס???

JD Wannabe

New member
אההה

לא יודע, פשוט עכשיו אני מנסה כל מיני דברים ונראה לי מוזר לקנות בקבוק שלם רק בשביל לנסות. אבל צודק, כנראה יותר משתלם לקנות בקבוק. כנראה מתישהו בקרוב אני אקנה כמה דברים, אחרי שאני אכנס יותר לעניינים
. עדיין, ללכת לפאב זה כיף, אז פשוט אני אשתה פחות שם. מינוס? באמריקה? נראה לך? חוץ מזה, רק המחשבה על מינוס לא עושה לי טוב.

מיימיס, אין כזה דבר מינוס בארה"ב../images/Emo13.gif

אין לך כסף בחשבון, לא יוצא כסף מהכספומט
בכל מקרה -- אתה גם צריך לזכור שהמחירים בארה"ב זה לא המחירים בארץ. תאמין לי שהוא לא שילם 40 שקל על כל כוס ג'יימיסון.

JD Wannabe

New member
40 שקל?!

לי זה עלה בקושי 4 דולר. כמו וודקה/רדבול. אולי המנות בארה"ב יותר קטנות או משהו?

Crazy_Bitch

New member
בכלל לא,

פשוט שהן במחירים סבירים. אפילו באירופה, גם במקומות הכי יקרים, אפשר לקנות בקבוק קורונה ב-2 יורו (בניגוד ל-25 ש"ח בארץ). ויסקי טוב אפשר לקנות ב-4 יורו. אני אישית העדפתי לא לשלם בכלל, מה שהלך די טוב איפה שאני הייתי, אבל הכל תלוי במצב הנתון... בארה"ב בכלל- הכל הרבה יותר זול מפה. אבל... אני תקועה פה. לפחות בנתיים...

סניפטר

New member
ואני הולך לטייל במזרח הרחוק ../images/Emo3.gif

וכמובן שאכנס לכל מבשלה אקראית ואחפש את התשובה לשאלה מה קדם למה יין או תירוש (מאיפו הבאתי תיציאה הזו?) אגב המסלול שלי ביינתים סרי לנקה - הודו - נפאל - תאילנד - בורמה - קמבודיה (אולי) ולכל המתגייסים - נא להשלים את המשפט לכל שבת יש ..... שבת אז חכו חכו התשובה למטה מוצאי

למעלה