צריכה עזרה דחוף!!

bennyTKD

New member
אחותי, תני קצת כבוד למסטרים ../images/Emo92.gif

אחותי, מספר דברים לי אליך: 1. הניק pyongwon שייך לג'סיקה, לכן אם את חייבת להיות 'קולית', תקראי לה "אחותי" ולא "אחי". 2. לג'סיקה יש חגורה שחורה דאן 4 בטאיקוונדו, אז לא נראה לי שלקרוא לה "אחותי" יהיה מספיק מכובד. המחמירים היו ממליצים לך לקרוא לה "מסטר ג'סיקה מנדל". לי נראה שלקרוא לה "ג'סיקה" גם יהיה נחמד. רק לא "אחי"... 3. לגבי 2 האתרים בעברים שג'סיקה נתנה לך, אז אני חושב שכשהיא כתבה koryodragons.com היא התכוונה לאתר של מועדון הקוריו דראגונס, שכתובתו הנכונה היא http://www.cs.bgu.ac.il/~wasse/tkd ואני חושב שכשהיא כתבה achiyehuda.com היא התכוונה לאתר של מועדון אחי יהודה, שכתובתו הנכונה היא http://www.geocities.com/taekwondoboaz2/a.html שיהיה לך יום טוב, אחותי. בני

חחחח

בני ואם אתה כלכך מתאמץ שהוא כבר יקרא לה "אחותי" ולא "אחי" אז למה אתה קורא לו "אחותי" ולא.."אחי"? וחוץ מזה..אני לא מבינה מה הקטע של הלהעליב.. 2.חוץ ממתי שערסים אומרים את זה ואז זה נשמע טיפה..לא משנה...אני לא חושבת שלקרוא למישהו "אחי" או "אחותי" צריך להיות דבר מעליב.. 3.תודה רבה על התיקון כתובות 4.בכבוד רב :) ביי

bennyTKD

New member
תשובות

א. חשבתי שזו את כותבת מהניק של ידיד שלך (הרי נתת את כתובת המייל שלו, אז הנחתי שאת במחשב שלו), ולכן קראתי לו "אחותי" ולא "אחי". חשבתי שאני כותב לך. ב. לא היו לי כוונות להעליב
ג. אם תראי הודעות קודמות שלי בפורום, תראי שאני לא משתמש ב-"אחי", "אחותי" וכו'. (אני לא קול?!
) אבל פה פשוט רציתי לענות לך באותו מטבע (מין הומור שכזה...
) בני

goddes of light

New member
למה תמיד חייבים שיהיה כתוב נושא

"אחי" זה לא ל"רמה" שלך?! וזה בסדר..לא באמת העלבת:)

מצטער, אבל אותי זה מעצבן

השימוש בכינוי "אחי"/"אחותי" הוא מין כינוי קירבה שבד"כ מגיע רק לשם תועלת. הצירוף הנפוץ ביותר (ודי דומה למה שאירע כאן) : "אחי, יש לך סיגריה?" מאדם שמעולם לא ראית, אינו אח קרוב או בן דוד רחוק, ייתכן שסבא שלו שנא את שסבתא שלך בנפש, ייתכן שבגלגול הקודם ניסיתם להרוג אחד את השני, ייתכן שאם היית נוטה למות הוא לא היה יורק לכיוונך, אבל כרגע, כיוון שהוא צריך ממך טובה, הוא אחיך. זה זילות במושג המשפחה, בשפה העברית, בכבוד הבסיסי העצמי שלי אל עצמי (יש לי אח שעד היום הדחקתי? מה, אני משוגע?) והבעת זלזול מאדם שלא יודע אפילו איך מבקשים בנימוס. מעבר לכל זה - שיוויון. או חוסר. המינח אח (או אחות) כפי ששימש בבתי ספר מסורתיים לקונג פו התייחס לאנשים שווים בהיררכיה של בית הספר. עם כל הכבוד לך ולידידך, אני בספק אם אתם עצמכם מורים לאמנות לחימה כלשהי. ועל כן תמוהה עוד יותר הפנייה חסרת הכבוד אל מי שהשקיעה זמן ומאמץ, והמון עבודה קשה, כדי להגיע ולהיות מורה.

Pyongwon

New member
תודה, אך אינני עובדת בבית חולים!

אני מקווה שאת/ה הצלחת להתמודד עם העבודה, ואני מתנצלת על הלינקים הלא-תקניים. אני מכירה את המועדונים אישית, אך לא את האטרים שלהם. אני מצטערת, אך אינני עובדת בבית חולים, אז אינני לא אחות ולא אח. מישהוא כתב שאני אמורה להיפגע, אך תודה, אך לא נפגעת מדברים כאילו. אי לכך ובהתאם לזאת (כפי שהחברה במועדון אומרים), אני מקווה שהצלחת להתקדם עם העבודה שלך, ושקיבלת עזרה מספקת. תמיד אפשר ללכת גם לספריה ולהוציא משם ידע. שיהיה לך עבודה נעימה (ולא מעצבן מידי!) והכי חשוב - שיהיה כיף לעשות אותה! ג'ס.

מהשרשורים היפים ביותר שהיו זמן רב

פשוט תענוג לקרוא שרשור כזה - ממש בשביל דברים כאלה אני מרגיש שהפורום כאן (למרות שלי אישית אין מה לתרום לו בשיט
)

what the fuck?../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זה נכתב לשרשור הג'ודו הגדול. אין לי מושג איך זה הגיע לכאן - מנהלים אנה להעביר למקום ולמחוק ההודעה הזאת - תודה.

למעלה