צריכה עזרה דחוף!!

צריכה עזרה דחוף!!

למי פה אולי יש עבודה במחשב על אומנויות לחימה??! או אם לא זה לפחות ענף ספורט כלשהו!? אני צריכה להשיג דחוף..בבקשה תעזרו לי

rowshi1

New member
יש לי עבודה

לא שלי על פציעה באומניות לחימה. רוצה?

rowshi1

New member
שלחתי לך

תןדיעי לי בפורום אם לא קיבלת את הקובץ. הוא אמור לעבור, אבל לפעמים יש איתו קצת בעיות.. דרך אגב, במה את מתאמנת?

goddes of light

New member
לא,לא קיבלתי את הקובץ..

אתה יכול לרשום לי בבקשה אם יש לך אייסיקיו ומה המספר שלו? תשלח לי לתא דואר שלי בתפוז..

mickeym

New member
זה רק אני ../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

או שלעוד מישהו מפריעה העובדה שאת מעתיקה עבודה של בן אדם שהשקיע בה את מלוא מרצו?

bennyTKD

New member
התגובה שלך הפילה אותך בפח

התגובה המיתממת שלך הפילה אותך בפח. קראת בכלל את הלינק שנתתי?! להלן תקציר לעצלנים - הלינק מדבר על כך שהרבה סטודנטים לא מודעים לבעייתיות בהעתקה מהאינטרנט. ולא, לא מדובר רק על העתקת עבודות שלמות שמישהו אחר כתב (כי את זה יותר קל להבין שאסור לעשות) אלא על הבעיה שהסטודנטים לא מבינים את הבעייתיות בהעתקת קטעים (משפטים, פסקאות וכו') מאתרי אינטרנט. כמובן שהלינק מתפתח להרבה לינקים אחרים, וגם יש שם לינק לתוכנת המחשב שבה כבר משתמשים בחלק מהאוניברסיטאות בארה"ב לזיהוי העתקות מהאינטרנט בתוך עבודות של סטודנטים (הסטודנטים נדרשים להגיש את העבודה גם כקובץ, והתוכנה משווה קטעים מהעבודה עם אתרים באינטרנט). בני

rowshi1

New member
לא רק להעתיק

לא חייבים להעתיק את העבודה או חלקים ממנה, אפשר גם להשתמש בא כמקור מידע... ולא לציין את זה בביבליוגרפיה...

WaveGal

New member
תודה מיקי../images/Emo13.gif. זה לא רק אתה...../images/Emo10.gif

... הופתעתי לפגוש השנה את תופעת ההעתקות ואת שוויון הנפש בה היא מתקבלת באחד הקורסים אותם לימדתי. אפשר להאשים את המערכת (דורשת ציונים, זילות של תארים אקדמיים ל"תעודה" במקום ידע), את הסביבה (מקובלות חברתית ואפילו על ידי הורים ומורים) ואפילו את החברה (המטריאליסטית) אבל בערבו של יום, כל אחד ורמת המוסר בה הוא דבק. הסטודנטית שהעתיקה קיבלה רק 0 במבחן ולא סולקה בבושת פנים מהלימודים לתואר כמו שאני חושב שראוי (יותר קל לסלק בבושת פנים סטודנטים עקרוניים מאשר אנשים שאתה מכיר).

WaveGal

New member
אה, והבעיה אינה השקעת המרץ של...

מכין העבודה (בוא נניח שהיא תיקנה עבודה בכסף מלא) אלא חוסר ההוגנות לשכניה ללימודים (כבר לא יושבים על ספסלים) שאולי אחדים מהם ממש יכתבו עבודה ומגיע להם שהציונים ישקפו את יכולתם (היחסית לפחות) ולמוריה המנסים ללמד אותה משהו.

avshalomat

New member
זה רקאתה

או במילים יותר כנות, מבחינתי מאחר שמדובר בבית ספר... נו לא יקרה שום דבר אם היא תעתיק

ממש לא רק אתה.

אני הבנאדם האחרון שיטען שצריך להשקיע בעבודות בבי"ס, אבל אם אתה כבר לא משקיע, לפחות שיהיה לך את האומץ לעמוד בתוצאות (אפשר לחשוב, מה כבר יהיו התוצאות...) התכוונתי לכתוב לרושי הרצאה כזאת שאוזניים תצילנה, אבל הבחינה בביוכימיה קצת השתלטה על זמני הפנוי.

שני דברים חשובים

ראשית, מה כל כך דחוף??? (את צריכה להגיש עבודה למחר, וחושבת שעדיין תספיקי?!). שנית, נסי ליצור קשר עם NEKO כאן בפורום, אולי הוא יוכל לעזור במשהו.

חשבתי לעצמי ש..

המועד הוא למתי שהוא לאחר חופשת פסח ו.. מה לעשות שיש בגרויות ומגנים ללמוד אליהם שקצת יותר חשובים מלעשות עבודה בספורט

Pyongwon

New member
אנגלית או עברית?

עברית - גשי ל - koryodragons.com אנגלית - גשי ל - academictaekwondo.com גם יש לך את achiyehuda.com. זה בעניין הטאקוונדו. או תכתבי בשורת הדו-שיח את הנושא שמעניין אותך, ואני מקווה שהכל יילך כפי שאת רוצה. בכל מקרה, בהצלחה עם העבודה!

למעלה