צריכה עזרה דחוף

צריכה עזרה דחוף

בדיוק עכשיו סיימתי לדבר עם חברה שלי באיציק... רבנו בגלל הטיול השנתי, היא רמתה שיום לפני אני אשן אצלה ואמרתי לה שאני לא רוצה כי זה לא נוח יום לפני הטיול וכל זה, אבל היא טוענת שאני מקודם אמרתי לה שכן ועכשיו שלא והיא כבר תכננה והכל... אח"כ היא טוענת שאני כאילו עושה לה טובה והתקשרתי אליה והמשכנו לריב בטלפון... השיחה נגמרה כשהיא אמרה לי "את עושה לי טובה שאת חברה שלי!!! את יודעת מה? אני לא צריכה את הטובה שלך" ונתקה. מה אני עושה עכשיו?! אני לא יכולה לריב איתה... פשוט זה דופק הכל... ממש הכל.. את כל הטיול, את כל הסופשבוע... אני עכשיו בוכה וממד בדיכאון.. מה לעשות? ואל תגידו לי לישון אצלה כי אני פשוט לא יכולה... בבקשה תענו כמה שיותר מהר.. זה ממש דחוף

חח, לאן נעלמה יצירתיות?

פשוט אין לך עוד חברים בICQ? תגידי להם שישלחו לה את זה ויגידו: "תגידי זה במקרה לא החברה שלך כתבה את זה?" אבל כמובן שהם יכירו אותה גם :) שלא יהיה מוזר

GirlFriend

New member
../images/Emo145.gif

תמצאי דרך לדבר איתה, טלפון, מחשב, מכתב, ותספרי לה את האמת, אם את באמת לא יכולה לישון אצלה. אולי תפסת אותה עצבנית והיא הוציאה את הכל בשיחה שלכם תגידי לה את האמת, שאת לא יכולה כי זה ממש לא מסתדר לך, ובתור חברה טובה היא צריכה להבין... בהצלחה!!(ותהני בטיול)

I am a freak

New member
אמממ..... *חושב*

לכי אליה הביתה, שימי יד על העינית.... כשהיא תפתח את הדלת שימי את הרגל כדיי שהיא לא תוכל לסגור לך אותה בפנים.... ואז פשוט תיהי קרציה, אל תעזבי עד שהיא תקשיב לך!!! תסבירי לה הכול ואם היא לא תקשיב לך.... תתחילי לשחק לה על המצפון!!! תגידי לה שאם היא לא סולחת לך אז את לא תצאי לטיול, שכל סוף השבוע שלך יהרס אם לא תשלימו.... נו באמת... אני צריך להמציא לך את כל העיונות?!?
אם הכול לא עוזר, ואת כבר מיואשת (דבר שבטוח לא יקרה) את בכיף יכולה לשלוח לי את המספר אייסיקיו שלה ואני כבר אסתדר איתה... יש לי כושר שכנוע ממש טוב.... *מחמיא לעצמי...חיחיחי* בהצלחה, שבת שלום, המשך יום נעים,

למעלה