צריכה עזרה דחוף!!!! מישהו יודע פה איך להמיק קבצי realjukebox לקבצי mp3? אני חייבת דחוף!
I ilovem New member 7/11/02 #1 צריכה עזרה דחוף!!!! מישהו יודע פה איך להמיק קבצי realjukebox לקבצי mp3? אני חייבת דחוף!
H HU Man New member 7/11/02 #2 להמיר כל דבר ל-MP3: קיימת תוכנה בשם Total Recorder שמקליטה כל קול שהמחשב שלך מוציא, ואת יכולה לשמור את זה ל-MP3. מצ"ב לינק..
להמיר כל דבר ל-MP3: קיימת תוכנה בשם Total Recorder שמקליטה כל קול שהמחשב שלך מוציא, ואת יכולה לשמור את זה ל-MP3. מצ"ב לינק..
I ilovem New member 8/11/02 #4 ניסיתי הכל! התוכנה של total לא רצתה להיפתח לי...ניסיתי גם מהאתר הזה של אמ פי 3- לא מצאי שום דבר שיעזור לי כי גם זה לא עבד......help!
ניסיתי הכל! התוכנה של total לא רצתה להיפתח לי...ניסיתי גם מהאתר הזה של אמ פי 3- לא מצאי שום דבר שיעזור לי כי גם זה לא עבד......help!
I ilovem New member 8/11/02 #6 איפה אני בודקת... איזו סיומת יש לו? *מתפדחת קלות..טוב, מתפדחת ממש* נראה לי rmx..
¥ ¥מייקלית¥ New member 8/11/02 #7 בשם של הקובץ ../images/Emo23.gif מה שבא אחרי הנקודה נגיד ckgckgk.mp3 זה קובץ אם פי 3