צריכה עזרה דחוף

BUTTERFLY GIRL

New member
צריכה עזרה דחוף

טוב קוראים לי עדי אני בת 19 לפני בערך חודש התגלתה לפני הסדרה הכי מקסימה כובשת ובקיצר הכי הכי שייש טוב לצערי ולטפשותי לא גליתי את זה קצת יותר מוקדם ועכשיו יש לי מלא בורים בהשכלה אני צריכה עזרה אז כול מי שבא לא לברבר על הכי גאים שייש (הא נזכרתי בעוד משהו השם של הסדרה במקור אם משהו יודע בבקשה שיגיד לי) ולהסביר לי כול מיני דברים המסנגר שלי [email protected]

maayan15

New member
אז ככה...

את מדברת על מה השם האנגלי- queer as folk או מה השם של הסידרה הבריטית שבעקבותיה קמה האמריקאית- קוויר בעיר בכל מקרה...מהרגע שנגמרת העונה (אלוהים..זה קרוב מדיי) מתחילים שידורים חוזרים של עונה 1+2...ימים א´-ה´ בחצות

BUTTERFLY GIRL

New member
כנסו דקה

אוקי איפה יש שידורים חוזרים בלווין או בכבלים??? ובבקשה שמישהו ישלח לי הודעה למסנגר אם בא לו להסביר לי מה קורה ומי נגד מי כי יש לי בעיה עם הפורום אני לא יכולה לרשום שם וגוזרת ומדיבקה מWORDS כשרונית שכמוני

מעיין כבר ענתה לך...

כמו שהיא אמרה קוראים לסדרה Queer as folk והיא מבוססת על סדרה בריטית שנקראת גם כן באותו שם, רק שעיברתו אותו לקוויור בעיר... אם זה מעניין אותך הפירוש של Queer as folk הוא:"אין דבר יותר מוזר מאנשים נורמליים". לסדרה יש 2 עונות, והשלישית באה לפה עוד 10 חודשים(מזילה דמעה) ועד אז נצטרך לחכות בקוצר רוח... יש שידורים חוזרים גם בכבלים וגם בלווין קחי כמה אתרים שיעזרו לך להבין(בעברית)

רינת4

New member
הצעה:

תחכי שבועיים,ואל תסתכלי. כי יש בסך הכל עוד שני פרקים לעונה הזאת, ואחרי זה מתחילים לשדר כל יום ראשון עד חמישי, בשעה 00:00 את שתי העונות מהתחלה. ואז תביני הההההככככככככככול!

BUTTERFLY GIRL

New member
נכון../images/Emo8.gif

אני לא יכולה לחכות לסוף השבוע את רוצה שאני יחכה שבועיים
למרות שזאת הצעה טובה היא קשה לישום

maayan15

New member
ליאור!

זה לא השם של הסידרה!!!... פולק- זה עממי... הפירוש הוא בתרגום חופשי (ביותר) "הומואים עד שזה עם" או משהו כזה...אבל ממש לא "אין דבר יותר מוזר מאנשים נורמלים"!

רינת4

New member
טוב...זו הייתה רק הצעה-

לבעלי לב חזק ביותר... מה את רוצה לדעת? מה לא מובן?

למעלה