צריכה עזרה דחוף

צריכה עזרה דחוף

ילדתי את בתי בשעה טובה ביום שבת. כמובן שימים ראשונים יש קולסטרום אבל זהו, היום יום רביעי מאז הלידה ובקושי יוצאות כמה טיפות. חייבת לציין שהייתה מחוברת המון המון זמן כשהיינו בבית חולים. וציפיתי שכבר יהיה חלב. היום ניסיתי עם המשאבה ויצאו אולי שלוש ארבע טיפות קטנטנות מכל צד וזהו. זה קרה גם לאחר הולדת בני האמצעי וממש נלחמתי במשך חודש כדי שיהיה לי חלב ובסוף זה הצליח אבל הנה זה שוב קרה ואני כבר לא זוכרת מה כדאי לעשות ומה לא. דרך אגב, למה זה קורה? בינתיים לצערי היא מקבלת מטרנה ואני מקללת כל רגע שהזבל הזה נכנס לה לגוף.... להמשיך לשאוב? כל כמה זמן? לתת לה לינוק גם סתם כך למרות הטיפות המעטות שיוצאות? אני כל כך מפחדת שאח"כ היא כבר לא תדע מה לעשות ושזה ילך לאיבוד בגלל בלבול פטמות. לשתות תה שומר? סרפד? מה לעשות עוד שיכול לעודד יצור חלב בצורה הכי מהירה? אני כל כך מפחדת שלא אוכל להניק, לא מוכנה לתת לזה לקרות. את שני ילדיים הגדולים הנקתי (עם הבכורה לא היו שום בעיות) לא מוכנה לחשוב על אפשרות שלא אניק אותה. . נו, אוף הדמעות האלו...

monique18

New member
הגברת חלב

אני שומעת שאת ממש במצוקה אבל אני מאמינה שהדברים יסתדרו כמו בפעם הקודמת וזה רק ענין של זמן תמשיכי לשאוב כל 3 שעות במשך 15 דקות כל צד.להגברתכמות החלב ישנם כל מיני מוצרים להגברת החלב בבתי מרקחת תזונה :קווקר ,עדשים,שקדים ,סומסום,כל הירקות הכתומים -אוכל מבושל,לשתות הרבה בנתיים,ובעיקר לא לדאוג תסיימי את הארוחות שלה על השד ,בהצלחה ואנחנו כאן-את לא לבד (אחות מוסמכת -יועצת הנקה בליס)

Revili

New member
יועצת הנקה

צרי קשר בהקדם עם יועצת הנקה מוסמכת וקבלי עזרה מקצועית כמה שיותר מהר. יש חשיבות גדולה לבדוק מה הגורמים למצב שאת מתארת ולגבש תוכנית עבודה שתגביר את ייצור החלב ותשמר את ההנקה. עד הפגישה המשיכי לספק לשד גירוי ליצירת חלב באמצעות שאיבה והרבי במגע עור לעור עם התינוקת. בהצלחה.

למעלה