צריכה עזרה דחוף!!!!

LaStCrIsTmAs

New member
צריכה עזרה דחוף!!!!

אוקיי,קודם כל היי!אני פני,חדשה פה ואני חייבת עזרה. טוב אז בואו ונתחיל מהדבר הראשון שאני צריכה שתעזרו לי בו: חבר שלי חוגג עוד מעט את יום הולדתו(ה13)ואני מחפשת מתנה מקורית,סופר מושקעת וממש מיוחדת. הוא בן אדם שאוהב דברים מיוחדים ומגניבים,שהם יותר לזיכרון מאשר לשימוש ואני כבר ימים מנסה למצוא מה לעשות והיום הולדת שלו זה ביום ראשון! יש למישהו רעיון מקורי ומגניב למתנה מגניבה וחמודה,אולי אפילו יותר(איזשהו משחק מגניב או משהו,משהו מקורי שיוביל אותו למתנה או משהו כזה?) למי שיש רעיון,מהר!!! דבר שני זאת חברה שלי,היא טסה עוד כמה ימים ואני צריכה רעיון למכתב טיסה מגניב ומצחיק שיחזיק אותה ערה ומשוחקת. המטרה היא לגרום לה לחייך והמכתב חייב להיות ממש מקורי,מצחיק,מעניין וכיפי.מאוד כיפי:) מקווה שתעזרו, פני♥

KarinDi

New member
מנסה לעזור

האם זה מאוחר מידי? לגבי החבר- נשמח אם תספרי לנו קצת יותר על הבחור...מה הוא אוהב לעשות, תחביבים מיוחדים וכו'. את יכולה לארגן לו חפש את המטמון מושקע שבסופו הוא יגיע למתנה/מסיבת הפתעה. אם זה עוד רלוונטי ונראה לך תגידי ובשמחה נעזור לך לבנות. לגבי מכתב טיסה, את יכולה להכין עיתון. זה ממש ממש נחמד ומעביר בכיף טיסה. את השער אפשר להכין באמצעות פוטושופ או תוכנת "איחולן" שניתן למצוא ברשת. בעיתון עצמו אפשר לשים: - דבר המערכת (מכתב אישי ממך) - מדור תרבותף סיפורים קצרים, מילים לשירים, כתבות על זמרים/שחקנים שהיא אובהת - מדור אסטרולוגיה - מדור "רואים עולם" עם פרטים על המדינה אליה היא נוסעת (כולל שערי מטבע, מילים שימושיות) - תשבצים, תשחצים, טריוויה, סודוקו, חידות היגיון, חידון שרשרת (כל תשובה מתחילה באות שהמילה לפניה נגמרת),משחקי מילים, חידות ציורים - תפזורת חברים. - לקחת תמונות של חברים/מפורסמים ולתת לה לזהות לפי חלק אחד (עיניים/שפתיים וכו) - בדיחות - סיפורים קצרים עם מוסר השכל - ציטוטים נחמדים על חברות, על טיולים, על מטוסים וכו

LaStCrIsTmAs

New member
תקראו,צריכה עוד קצת עזרה.

מצטערת שלא הגבתי קודם. ביום שבת ראיתי את התגובה והתחלנו(אני וחברים שלו) לארגן הכל!!! החלטנו שבמקום מסיבה ביום ראשון העברנו אותה ליום חמישי,כך שיש עוד זמן. החלטנו באמת לעשות את ה"חפש את המטמון"והייתי רוצה עם יש לכם רעיונות לחידות חמודות. לגבי חברתי שטסה התחלתי לארגן לה כבר את ה"עיתון" ובנתיים הוא יוצא ממש מגניב,השער יצא מדהים. טוב אז הבעיה היחידה שלי היא בקשת העזרה עם החידות,אני רק צריכה רעיונות לחידות. הוא ספורטיבי ואקטיבי מאוד. הוא מת על כדורגל,כדורסל ומשחקי כדור. והוא היה פשוט מכור להישרדות(אז את המסיבת הפתעה אנחנו רוצים לעשות בסגנון הישרדות.) הייתי רוצה לדעת איך אפשר לשלב את כל אלו במסיבה,בחידות ובמשחק עצמו. טנקס מראש על העזרה:)

KarinDi

New member
אוי לא...

כנראה שעכשיו זה באמת מאוחר מידי...אני מצטערת, שבוע נורא נורא עמוס... הרעיון של ה"חפש את המטמון" באמת לעשות חידות מיוחדות, למשל: שחבר יחכה לו במגרש הכדורסל והוא יצטרך לנצח אותו בתחרות קליעות לצייר לו מפה ולתת לו לנווט באמצעותה להחביא לו מספר טלפון מסתורי וששם יכוון אותו מישהו שהוא לא מכיר (בני דודים מאוד יעילים למשימות כאלו) שמישהו (או חבר נוסף או מוכר בחנות...) יעשה לו חידון טריוויה על ספורט, כשהוא מצליח לענות נכון על X שאלות הוא מקבל את הפתק הבא אופציה נוספת- לקנות מצלמה חד-פעמית/להשתמש במצלמה דיגטלית של אחד החברים ולתת לו משימות צילום כמו: אישה בשמלה אדומה, ילד עם בלון, פירמידה אנושית וכו'... בכל מקרה עדיף לדאוג שבכמה שיותר תחנות יחכו לו חברים, או שחבר אחד ילך איתו לאורך כל הדרך... נשמח מאוד אם תספרי לנו מה היה!

למעלה