צריכה עזרה דחוףף!!

סתיו6

New member
צריכה עזרה דחוףף!!

היי! אני חדשה פה, למרות שאני קוראת כבר די הרבה זמן בפורום...יש לכם פורום מקסים!! אני צריכה עזרה..אני רקדנית (בת 15) ומחר יש לנו הופעת סיום שנה של הסטודיו שאני רוקדת בו. אחרי ההופעה אני עוזבת כי אני עוברת ללמוד במקום אחר. רציתי להכין משהו אישי למורה לריקוד שלי, אבל לא משהו אישי מדי..רק השנה אני והיא יותר התחברנו ונוצר קשר אישי אבל לא חזק מאוד. בכל מקרה, הייתי רוצה להכין או לקנות לה משהו סימלי, לכבוד זה שמחר זאת פעם אחרונה שאני אראה אותה.. בהתחלה חשבתי פשוט לקנות לה זר פרחים אבל לא יודעת לא נשמע לי משהו. דרך אגב, אין לנו תמונות ביחד או משהו כזה אז גם משהו בקטע של תמונות לא יהיה כל כך טוב.. כל רעיון יתקבל בברכה!! תודה..

yaeltal12

New member
מממ רעיון

אם היא מורה לבלט או חובבת בלט את יכולה לקנות לה מחזיק מפתחות של נעל פוינט.. זה מתנה קטנה, לא יקרה אבל רואים שיש בה מחשבה.. ולצרף איזה ברכה. אם את רוצה משהו קצת יותר יקר את יכולה לקנות לה איזה בגד גוף או אולי להכין לה דיסק (לצרוב או לקנות) עם שירים לשיעור שהיא מלמדת.. נניח דיסק מוכן לשיעור קלאסי עם מוזיקה מתאימה לכל התרגילים ולסדר שלהם בבאר יכולה להיות מתנה ממש יפה. בהצלחה

סתיו6

New member
איפה אני מוצאת את זה??...

איפה אני יכולה למצוא דיסק כזה?? יש דבר כזה בחנויות דיסקים? דיסק מוכן עם שירים לשיעור? לא שמעתי על משהו כזה.. דווקא אהבתי את הרעיון של המחזיק מפתחות!! אבל גם, איפה אני יכולה למצוא?..

את יכולה למצוא מחזיק פתחות כזה

ברשת ישראדאנס.. זה באמת רעיון יפה! אני אאמץ אותו!

yaeltal12

New member
אהה ודיסק

יש בהרבה חנויות מוזיקה.. ואת גם יכולה לצרוב דיסק... חח מאיפה נראה לך למורה שלך יש דיסקים בשיעורי הבלט? (אלא אם יש לכן נגן פסנתר מלווה בשיעורים שזה הכי טוב חח)

דנה EF

New member
ברכה אמיתית מהלב, תמיד הכי מרגש...

וכמו שיעל אמרה, את יכולה גם לקנות איזה מחזיק מפתחות קטן, או משהו סמלי שיראה לה שאת מודה לה..

למעלה