צריכה עזרה דחוףף!!!

shocho181

New member
צריכה עזרה דחוףף!!!

שלום לכל יושבי הפורום. לאחר התלבטות קשה החלטנו לתת לנסיך שלנו (בן 3)עוד שנה בגן תקשורת (כרגע הוא במעון אלוט"ף) הוא התקדם בצורה מטורפת מדבר שוטף ,קשר עין תקין מתקשר בעיקר עם מבוגרים, הקושי האמיתי הוא משיב על שאלות אך לפעמים מתקשה בשליפה הבעיה האמיתית היא שהוא לא מתקרב לילדים בני גילו חשבנו לשים אותו בגן מעוכבי התפתחות ,אך החלטנו בייעוץ אנשי מקצוע לתת לו עוד שנה בגן תקשורת שיכלול שילוב פעמיים בשבוע אני צריכה המלצה על גן תקשורת טוב בנתניה שיש לו חצר משותפת עם גן רגיל אשמח אם תוכלו לעזור לי בהמלצות......

Navva

New member
כעיקרון השיבוץ לגני תקשורת נעשה לאחר ועדות ..

כעיקרון השיבוץ לגני תקשורת נעשה לאחר ועדות ההשמה. "הרשמה" לגן מיוחד עובר גרך ועדת השמה (אם לא פעלת בעינין אז גשי למח' החינוך בעיריה ותתחילי לטפל בעינין, עכשיו "העונה".). הועדה קובעת זכאות לחינוך מיוחד (חנ"מ), בסיום הועדת משבצים את הילדים לגנים ע"פ גיל (את לא רוצה ילד בן שלוש עם ילד בן יותר מ-6 שעושה שנה שניה של גן חובה), התאמה בין הילדים ועוד. אם תקבלי המלצה על גן שבשנה הבאה כל הילדים בו בגן חובה, מה תעשי? אז חכי לאחר הועדות כמו כולם...

shocho181

New member
היי

אני מודעת לכל התהליך אני פשוט מעוניינת לשמוע על גן שהוא מומלץ כדי לדעת לדרוש אותו כפי שעשיתי שנה שעברה וקיבלתי את מה שרציתי....

ל י ל ך פ

New member
תשובות

אנחנו היינו בגן אקליפטוס בשכונת עמליה, מזרח נתניה, הוא צמוד לגן רגיל, למעשה ממש בתוכו, והשילוב זורם מצויין. הגן נהדר והיינו מאד מרוצים. יש את גן ניצנים, בצפון העיר, רח' לאון רייך, הוא צמוד לגן רגיל. יש את שני הגנים באברהם שפירא, בבנין של בית בריצ'ר (תחנה לבריאות הנפש לילדים ולנוער ובזכות זה זוכה לפיקוח צמוד של התחנה, פלוס גדול). הגן המשלב נמצא מעבר לכביש, מרחק הליכה. יש את גן שלדג בק. נורדאו, צמוד לגן רגיל. לדעתי יש עוד גן אבל כנראה שממנו אין לי אף חברה אז לא יודעת לספר עליו. המון בהצלחה.

ora77

New member
גן בנתניה

גן שיהיה בו הילד מאוד תלוי בגיל של הילד. כתבת שבן שלך הוא בן 3 ,אז הוא יהיה עם ילדים בגילו בגן שנפתח לגיל הזה בשנה הבאה. בן שלי כבר שנה שניה בגן אקליפטוס, לגן יש חצר משותפת עם גן רגיל, לכן השילוב פשוט יחסית. אבל זה לא כל כך רלוונטי לגביך, כי הילדים שם בני 5 שחלקם ממשיכים גם שנה הבאה בגן הזה. תבררי איזה גן נפתח שנה הבאה, זה משאני עשיתי בזמנו.

למעלה