צריכה עזרה דחוףף

millki1

New member
צריכה עזרה דחוףף

היי אני בת 22 לפני שבוע התעלפתי וכתוצאה מההתעלפות נפלתי על הרצפה וקיבלתי מכה ממש חזקה בראש מאחור.. עשיתי בדיקות דם כלליות הכל יצא תקין עשיתי בנוסף בדיקת אי ג'י ג'י במוח וגם היא יצאה תקינה אך עבר כבר שבוע וחצי ואני עדיין סובלת מכאבי ראש, סחרחורות ובחילות מיום ליום זה רק גובר ממה זה יכול להיות כל הכאבים האלה? ואיזה עוד בדיקות כדאי לי לבצע כדי לגלות ממה הכאבים?

ינוקא1

New member
הכאבים יכולים להיות גם מהמכה עצמה.

אבל ההתעלפות זה משהו שכדאי לשים אליו לב. התעלפות זה אומר בד"כ שלא הגיע מספיק חמצן למוח. יתכן שהיית מיובשת , יתכן שחסר דם (וטוב שעשית בדיקת דם) ויש עוד כמה אפשרויות. בכל אופן אם לא מצאו בבדיקות את הסיבה , הייתי ממליץ לך לפנות למטפל טוב באיזור מגורייך.

0 אור 0

New member
לפני הרפואה המשלימה

את צריכה לחזור לביקורת לנוירוכירורג שבדק אותך אחרי הנפילה (יש לקוות - זה מה שמקובל כשמישהו סובל מכאבי ראש, סחרחורות ובחילות) לאחר שיבצעו לך בדיקות מקיפות יגידו לך מה הבעיה - ברוב המקרים מדובר בזעזוע מוח (שזה בעצם אומר שאיזורים במוח קיבלו מכה מהעצם והתנפחו בדיוק כמו שהרגל או היד מתנפחים ממכה) שהטיפול בו הוא מנוחה, גם אם יש שטף דם שלוחץ על מקום מסויים במוח, הטיפול הרגיל הוא מנוחה - אבל אם אחרי שבוע וחצי של מנוחה את עדיין סובלת חייבים לבדוק אותך שוב. בדרך כלל הבדיקות האלו נעשות במיון או אפילו באשפוז ליום יומיים עם השגחה - פשוט כי אז ניתן לבצע לך מיידית בדיקות שבדרך כלל יש תורים של חודשים לביצוע שלהם.

גם אני בעד פנייה קודם כל לרופא

אם היה מגיע אלי מישהו לטיפול במצב כזה, לא הייתי מוכנה לטפל בו עד שיילך לעוד בדיקות. גם רופאים לא אמורים להזניח מצב כזה ולהמשיך לבדוק. בכל מקרה, כנראה שכאב הראש הוא לא הבעיה היחידה אם יש התעלפויות, ואחרי שיודעים מה יש ומטופלים כמו שצריך, אפשר גם לפנות לטיפול ברפואה המשלימה כדי לסייע לפתור את הבעיות.

למעלה