צריכה עזרה .... דחוףףף....

איזה קטע

זה המשך למשחק שפורסם פה לפני חודשיים. הנה הקישור לחלק הראשון: חלק א' של המשחק בכל מקרה בינתיים מצאתי את הדברים הבאים: 1. מתחת לשולחן הימני אפשר יש שקע בקיר ואפשר לקחת משם מתאם חשמלי. 2. בארון הקטן יותר (עם שני המתלים) יש כבל מאריך. 3. הדלת הראשית נפתחת, מאחורי החלק הימני שלה יש בטריה. 4. אפשר לכבות את האור ע"י מתג שנמצא מאחורי המנורה שעל השידה הגבוהה. 5. אפשר לפתוח את הארון ג'לי, מצד ימין למטה יש מקום שצריך להכניס קוד. זהו לבינתיים.

המשך

- את המנורה שעל הספסל הנמוך אפשר לפתוח, לוקחים משם נורה. - הולכים לכדור הגדול בפינה ליד הדלת הצדדית, מאחורה יש חוט חשמל, מושכים אותו, מחברים את הנורה ומחזירים לכדור. הכדור עכשיו זוהר. - לוחצים כמה פעמים על הדלת הצדדית עד שהיא נפתחת, בקיר ממול איך שנכנסים יש סידור של צורות על הקיר. - בתוך הכד הגדול ליד הדלת הצדדית יש פנס.

המשך

- הולכים לשולחן שליד הדלת הראשית, מזיזים אחורה את הכיסא ומתחת לשולחן יש שקע חשמלי. מחברים את המתאם ולמתאם את המאריך. - בארון הגדול למטה פותחים את הדלת הימנית ובקיר האחורי לוקחים את החיפושית ומחזירים אותה, זה פותח בצד השני את הפתח מאחורי הכד, לוקחים משם טלפון סלולרי. - לוקחים את החיפושית ולוחצים עליה. מסתבר שהיא disk-on-key. - הולכים לחלון שמעל השולחן ליד הדלת המרכזית, פותחים וסוגרים את החלון עד שנופל מלמעלה מברג. - הולכים לכד שליד הדלת הצדדית ובעזרת המברג מורידים מהאבן הקטנה מאובן של שבלולן. - נכנסים לחדר הצדדי, מצד ימין של המזבח יש חריץ בצורה של שבלול, מכניסים את המאובן ומוציאים אותו, זה גורם למים לעצור.

המשך

- עם המברג מסירים את אחת הידיות מהדלת הראשית. - את הידית תוקעים במוביל מים בחדר הצדדי. - הולכים לחלון ליד הדלת הראשית, בחוץ יש מגדלור עם אור מהבהב כל פעם בצבע אחר, רושמים את הסדר של הצבעים. - הולכים לארון ג'לי ולוחצים על הצבעים לפי הסדר, מקבלים צבע UV. - מאחורי הכדור הזוהר בהתחלה יש כיתוב על הקיר בנוקה הכי בהירה. לי היה רשום: travel ומתחת לזה M. - שופכים את הצבע UV לכד שליד הדלת הצדדית. מכבים את האור ומאירים עם הפנס על הריצפה ומקבלים ציור של סמלים.

סטייל 666

New member
המשך

בכד שבו היה הפנס יש דלת לוחצים אליה אז בפנים יש דלת לסתרת בתוכה יש פלאפון את הפלאםון שמים על השולחן לשמאלי ואז מתגלה יש עם מקלדת למקליד jp. ואז הולכים לארון התחתון מצד ימין יש גו'ק בתוכו יש כבר usb שישמש במשך למחשבב... פותחים עם המברג את הבטריה שנמצאת מאחורי הדלת הראשית ואז יוצאת מצלמה צריך לצלם אז מגדור(פעמיים חלונות) על התמונות יש מס' ואות ואת ממ' מאזינים בתמונה הגדולה למטה ואזז מושחים ויש ציור כמו הציור על הריצפה .... נ.ב משחק בקודם הוא דומה זה המשך שלו

טוב

אחרי שלוחצים על הצורות על הקיר לפי הסדר של הצבעים מהציור המזבח יורד למטה, יורדים במערה ומגיעים ללוח האבן, מכניסים מצד ימין את המאובן של השבלול, למעלה מזיזים את המתג ולוחצים על הריבוע של ההצלבה בין שתי האותיות - האות מהתמונה במגדלור והאות מאחורי הכדור הזוהר, זה פותח את הדלת לחדר. נכנסים לחדר ולוקחים מהמעמד האמצעי את הלפטופ. את הלפטופ מחברים לחשמל על השולחן עם המאריך ומכניסים את הדיסק-און-קי של החיפושית ואז יש תוכנה עם ריבוע אותיות וסימון של חלק מהאותיות, לי יצא שמסומנות האותיות: GOTMAIL עם נקודה בהתחלה. זהו, עכשיו אני תקוע. ניסיתי להשתמש במילה שהתקבלה כסיסמה לאיפה שהיה הלפטופ אבל זה לא עבד.

סטייל 666

New member
האמת שגם אני ....

אההה וגם יש למה מתג שמכבה את האור ואז משתמשים עם הפנס ויש ננקודות מוזרות

טוב מצאתי את ההמשך באינטרנט

שים לב שקיבלנו את המילים הבאות:
travel .gotmail .jp​
זה יוצא כתובת אינטרנט: travel.gotmail.jp אתה יכול פשוט להכנס לאתר ולראות שבתחתית שלו יש מילה באנגלית - crete זו הסיסמה שצריך להכניס במסוף במרתף שיש מעליו משולש זוהר בחושך. זהו סיימת. רק כדי לסגור את כל הפינות - אפשר גם לקחת את החיפושית מהמחשב ולשים אותה בחור של העכבר מאחורי הכד, הולכים וחוזרים ואז היא מביאה מפתח שפותח את המגירה בארון, במגירה יש בסך-הכל מקום להכניס את הכתובת אינטרנט ואז לוחצים על הכפתור האדום וזה פותח לך דפדפן עם האתר.

krina

New member
בקשר למסוף...

שבסוף. פשוט לחצת CRETE ואנטר? כי זה לא עובד לי משום מה...

למעלה