צריכה עזרה בקשר לiCloud

ולריה176

New member
צריכה עזרה בקשר לiCloud

כבר הרבה זמן שאין לי מקום באייפון ואני צריכה למחוק כל יום המון תמונות ושירים כדי לצלם משהו, אז הורדתי מההגדרות דרך הiCloud עשרים MB, ב3.5 שקל לחודש.חשבתי שזה יגדיל לי את שטח האיחסון באייפון אבל זה לא הגדיל את שטח האיחסון, אני עדיין לא יכולה לצלם דברים, זה הגדיל לי רק את שטח הגיבוי וזה לא מה שרציתי. אני רוצה לבטל את העיסקה ושלא יחייבו אותי בכל חודש על משהו שלא משמש אותי בכלל.יש את אפשרות השינמוך, וכשאני נכנסת לזה יש לי אפשרות לחזור לחבילה הקודמת שלי של החמש MB שהייתה בחינם אבל זה לא נותן לי לבחור באופציה הזאת בגלל שעברתי בהרבה את החמש MB ואני צריכה למחוק את כל הפלאפון בערך כדי להגיע לחמש MB. רשום לי שאני יכולה לפנות לApple תוך 15 יום ולקבל החזר כספי חלקי אבל אין לי מושג איך יוצרים איתם קשר. אני יכולה ללכת לחברת הפלאפון שלי והם יעשו את זה? או שאני צריכה לעשות את זה עצמאית? איך??
 

noa_f

New member
היא שילמה על הרחבת אייקלאוד לנפח גדול יותר

ולריה, את משלמת על נפח אחסון בענן. שום תשלום לא יגדיל לך את הנפח של המכשיר!
&nbsp
אם נפח המכשיר לא מספיק לך לכל הצילומים שלך:
1. מחיקה מהמכשיר, אבל שמירה במקום אחר (ענן) כדי שתוכלי להגיע ולהוריד את התמונות. זה מה שאת כרגע עושה.
2. את יכולה לקנות כונן חיצוני שמתחבר לאייפון באמצעות בלוטות׳ או wifi ולהעביר אליו את התמונות ולמחוק מהמכשיר. אבל זו אופציה יקרה.
3. את יכולה לקנות מכשיר שמתאים יותר לצרכייך: אייפון עם נפח גדול יותר, או לעבור למכשיר אנדרואיד שאפשר להוסיף לו כרטיסי זכרון בנפחים שונים. גם זו אופציה לא זולה.
&nbsp
אלו האפשרויות שלך. מכשירים כאלו צריך לקנות בהתאמה לצרכים ולשימושים. וכנראה שלשימושים שלך את זקוקה למכשירים עם נפח אחסון גדול יותר ממה שקנית.
 
למעלה