צריכה עזרה בפעולה דחוףף...!!

adaroosh

New member
צריכה עזרה בפעולה דחוףף...!!

היי, אני מדריכה כיתות ד' ומחר - יום ד' יש לי פעולה.. אני צריכה דחוףף פעולה קלילה שקל להכין אבל שתהיה מושקעת ומעניינת מצד שני. זאת אחת הפעולות האחרונות אז זאת צריכה להיות פעולה שתמשוך אותם והם יהנו מאוד. עוד משהו- הבנים מתחילים להתמעט בזמן האחרון- צריך משהו שישלב גם משו שבנים אוהבים... טנקס:)

הדר יקרה

קודם כל ברוכה הבאה לפורום
חשוב לציין שאין דבר כזה פעולה לא מושקעת- הכל תלוי במדריך. אם תתאימי נכון את המתודות לגיל היעד הפעולה שלך תהיה מושקעת
ועכשיו לענייננו: יש לי מספר הצעות עבורך:
חכם בשמש כל הפעולה בנויה מתחרויות בין קבוצות ובסופה דיון. ראשית, מחלקים את הקבוצה ל-4 קבוצות. 1. כל קבוצה מקבלת בובה שאינה נראת לפי כללי "חכם בשמש" והיא צריכה לדאוג לסדר אותה לפי כללי "חכם בשמש". הקבוצה הראשונה שמסיימת מקבלת נקודות. 2. מביאה לחניכים דף שכתוב עליו "חכם בשמש" וכל קבוצה צריכה למלא את הכללים לפי האותיות: חיפוש צל כובע משקפי שמש ביגוד מתאים שתיה מקדם הגנה שעות בטוחות הקבוצה שמסיימת ראשונה מקבלת נקודות. 3. כל קבוצה צריכה להמציא סיפור שקשור לחכם בשמש ולהציג אותו או שהמדריך כותב סיפורים ללא סף והחניכים צריכים לתת סוף לסיפור ולהציג אותו. 4. משחק זיכרון מרימים אות וצריכים למצוא את המילה הקשורה אליה יחד עם תמונה. 5. להכין פרסומת לחכם בשמש. דיון: למה חשוב להיות חכמים בשמש? איזה מספר במקדם ההגנה רצוי למרוח? למה כ"כ מסוכן להשתזף? איזה מחלות יכולות להגרם מהחשיפה לשמש? הסבר: על חכם בשמש + סיכום פעולה. בהצלחה
אגדות כל מתודה שתבחרי תהיה מצויינת להכנת הפעולה.
פעולת מים משחקי תחרויות עם מים
פעולת בישול הכנת: כדורי שוקולד, פיתות, סלט פירות, סלט ירקות, פלאפלים ועוד...
פעולת סרט עם פיצה בהצלחה.

למעלה