צריכה עזרה... בעצם...

vanvan15

New member
צריכה עזרה... בעצם...

טוב... יש אחד שדיברתי איתו באיי סי קיו וזה התחיל להיות רציני ואז כשנסעתי לרמת גן לשבוע אמרתי לו שניפגש כי הוא גר ליד... כשהייתי שם ממש נבהלתי ולא יודעת מה קרה לי אבל פשוט התעלמתי ממנו (המצב הוא שקודם היינו בתכתבים המון בsms ובטלפון אבל עוד לא נפגשנו) קיצר... התעלמתי מההודעות שלו עד שהגעתי הבייתה והוא היה מאוד מתוסכל מהעניין ולא הבין מה הוא עשה.. באיזשהו שלב ביקשתי מחברה שלי (שגם מדברת איתו) שתסביר לו מה קרה ושתבקש ממנו לא לשלוח יותר הודעות. הוא הפסיק לאיזה שבועיים ואז הוא התחיל לשלוח לי מלא הודעות שהוא אוהב אותי. וניסיתי להגיד לו שהוא לא אוהב אותי ושסתם נדמה לא ושהוא אל יכול לאהוב אותי כי הוא לא מכיר אותי והוא התעקש ואמר שהוא יודע מה הוא מרגיש... בקיצור הוא לא מפסיק לשלוח לי הודעות שהוא אוהב אותי ושאני אפגש איתו. ומצד אחד לא נעים לי ממנו כי אני זאת שפגעתי בו אבל עכשיו הוא לא מפסיק להציק לי למרות שכל הזמן אני אומרת לו להפסיק לשלוח לי הודעות כאלה... אהה... ואני גם חושבת שהוא כותב לי כל הזמן שהוא אוהב אותי כדי שיווצר אותו מצב של מקודם שהיינו אמורים להיפגש ואז הוא יפגע בי מתוך נקמה בקיצור מה שאני שואלת אותכם זה, מה לעשות?? תודה על זה שקראתם הכל... אני יודעת שזה הרבה

ליסע

New member
אני חושבת שאת אמורה לדבר איתו...

אם לא פנים מול פנים אז בSMS... או כל דבר אחר... אבל תעשי את זה בעדינות!

vanvan15

New member
כן..אבל..

כל דבר שאני אומרת הוא אומר שהוא אוהב אותי... ואני חושבת שזה יותר אובססיה מאהבה

למעלה