צריכה עזרה בנות !!!

נינה6011

New member
צריכה עזרה בנות !!!

עוד חודש אני והחייל שנה ביחד בע"ה !!! 3> 555 דבר ראאאאאשון - צריכה רעיונות למתנה , אני עוש לו קליפ שלנו אבל אני צריכה לקנות לו משהו , אני רוצה משהו מקורי , יפה , מרגש , כל מיני רעיונות אני ישמח ( : וצריייייייכה גם עזרה בקשר לצימרים , אנחנו רוצים צימר בסופ"ש , לא יקר כ"כ אם אתן יודעות משהו תגידו לי .. או אפילו ספא אם יש משהו .. בבקשה חייבת את העזרה .. תוווודה אוהבתת 3>

GrowingMadness

New member
מזל טוב חמודים. ../images/Emo9.gif

בקשר לצימרים וספא > גגלי. יש אלפי אתרים שתוכלי למצוא בהם צימרים וכאלה (אני אישית לא הייתי עוד בצימר אבל אני חושבת שהפתרון הכי טוב זה לחפש בגוגל כי גם יש תמונות וכאלה). בקשר למתנה- בנוסף לקליפ, אולי תצאו לארוחת ערב רומנטית? תבשלו בבית או שתצאו למסעדה ממש יקרה ומפנקת. זה הכי כייף בארץ.
את יכולה גם לקנות לו [בנוסף לקליפ כן?] איזה משהו קטן וסמלי, כמו מצית עם חריטה, למשל. אם תוכלי לתת יותר כיוון למה שאת מחפשת זה יהיה נחמד.

נינה6011

New member
אממ ..

לא יודעת אני מתלבטת בין סדין ולכתוב משפט עליה ... או כרית עם תמונה שלנו .. משהו כזה או משהו בשבילו כמו צמיד ( שהוא ממש רוצה ) או שעון ליד .. אני עדיין לא יודעת מה הוא רוצה שנעשה בשנה .. אז לא יודעת מה לתכנן ממש חשבתי על לילה רומנטי בחוף הים אבל הגשם יהרוס הכל , קצת בעיה ארוחה רומנטית כי אין איפה ...

GrowingMadness

New member
מזאת אומרת?

תאכלו ארוחה רומנטית במסעדה או בבית. יש מספיק מקומות רומנטיים שהם לא בחוץ (שזה באמת בעיה כי קר וגשם ורוח וכלזה). אם את רוצה משהו כזה עם משפט, יש לך אלף אפשרויות: סדין, ציפה לכרית, מגבת, מצית, חולצה, בוקסר... יש מקומות שיחרטו\ידפיסו לך על כל דבר שלא תביאי להם. ו...לא חשבת אולי, לשאול אותו מה הוא רוצה שתעשו ואז תחליטו ביחד או משהו כזה?

למעלה