צריכה עזרה בנות D:

GrowingMadness

New member
צריכה עזרה בנות D:

טוב אז לחייל יש עוד מעט יומולדת 20 ואני צריכה רעיון למתנה! באמת כל דבר שעולה לכן לראש - תגידו לי! באמת אפילו תזרקו סתם מילים לאוויר זה גם יעזור
בעיקרוןןן אני סתם מנסה להתחיל לחשוב על כיוון כי היום הולדת שלו עד 3 חודשים אז חשבתי אולי נהפוך את זה לשרשור מתנות כזה או משהו
בגלל זה גם לא כתבתי את זה בפורום ימי הולדת ומתנות בשביל שהפורום שלנו יפיק מזה תועלת
. אז.. רעיונות?

dandi99

New member
יש איזה משהו שהוא רוצה?

ללמוד קורס מסוים (נגיד צילום/צלילה ולתת לו שובר או משהו כזה) או ללמוד לנגן בכלי נגינה? (למשל החבר שלי נורא רוצה גיטרה ונראה לי שליומולדת שלו אני אלך על זה^^) מה הוא אוהב?קצת פרטים :) את רוצה לעשות את זה בתור משהו גדול כמו חמשת החושים וכאלה או מתנה אחת מרוכזת?

GrowingMadness

New member
לא, לא ממש

האמת שהוא בחור דיי טיפוסי, אוהב לגלוש ולשחק כדורגל אבל הוא נטש את התחביבים האלו ממזמן כשהוא התגייס והגלשן שלו בכלל בת"א. חוץ מזה אין משהו שהוא אוהב או רוצה
ובדיוק בגלל זה אני בבעיה
בתאכלס עשיתי לו כבר "ערכה" כזו לגיוס עם דברים אז אני חושבת שעוד "ערכה" בסגנון 5 החושים זה לא טוב
הוא גם לא ממש יאהב את זה לדעתי הוא בכלל לא משתמש בדברים האלה שאני קונה לו
אז עדיף מתנה אחת מרוכזת, אפילו לקחת אותו לאנשהוא או משהו כזה.. [רק שלא יצא יקר מידי, 500 שקל גג ^^]

busted3

New member
לדעתי,

לא צריך ללכת על משהו גדול וגרנדיוזי במיוחד ליומולדת שלו, זה לא צריך להיות מקורי במיוחד. אני אישית מאוד בעד ערב רומנטי. לא, לא בסגנון של לבשל ארוחה וכל הרעיונות הקיטשיים האלה (ובעיניי, גם הדי גרועים האלה), אלא פשוט ערב טוב של שניכם יחד. מה שאירגנתי לחצי שנה לדוגמה זה שפשוט עשיתי משלוח של המבורגרים וצ'יפס טוב [לא מקדונלדס כמובן], מול סרט מצחיק. אח"כ עשינו סיבוב כזה רומנטי בלילה.. והיה פשוט מושלם. המתנות האלה של חמשת והחושים והדברים האלה לא כ"כ מדברים אליי, ואם לייעץ לך מה כדאי- לדעתי תמיד טוב ללכת בנאלי, במובן הטוב. [עם שינויים קלים מפעם לפעם כן?]. כי בתכלס, אחרי הכל, מה שקובע זה לא איזו מתנה זו או כמה כסף השקעת או המקוריות.. אלא רוח הערב.. כלומר לעשות ערב שמלא בנשיקות ומילים יפות, ואת יודעת.. אווירה מהסרטים כזו. לדעתי, זה מה שקובע את הכל, וזה גם מה שיגרום לו לחייך מבפנים לפני שהוא הולך לישון. לא המתנה המקורית לכאורה שחשבת עליה. בהצלחה

GrowingMadness

New member
וואו רעיון מעולה!

אני חושבת שבאמת נזמין איזה אוכל שהוא ממש אוהב הביתה, ניקח סרט ואז נלך לחוף שלנו או לטיילת ואז נאכל קינוח באיזה בית קפה... חחחחח עם כמה שהרעיון הזה פשוט אני חושבת שבחיים לא הייתי חושבת עליו לבד.. התרכזתי מידי בדברים גדולים כאלה וזה.. תודה רבה!

busted3

New member
בבקשה:)

ואם את רוצה הצעה לשיפור- תזמיני את האוכל מראש, כלומר שזה כבר יחכה לכם כשאתם נכנסים לחדר. זה ממש טוב. אם את מזמינה המבורגרים (אני לדוגמה הזמנתי מאגאדיר
) אז ההמבורגרים היו בתוך דבר כזה ששומר על חום, וזה איזה 20 דקות ואולי יותר לא התקרר אפילו בקצת.

GrowingMadness

New member
אגאדירר זאת מסעדת הבית שלנו ../images/Emo3.gif

והוא באמת חזרזיר שיכול לאכול את כל הלייט-נייט בביס אז אגאדיר זה נשמע סבבה.. וזה יהיה אצלו בבית לדעתי אז נראה לי שפשוט נלך לקחת סרט, ואז אני אעלה לחדר ואזמין בלי שהוא ידע מה אני מזמינה... אבל אם זה ככה אז אני כבר אזמין קינוחים וכאלה כי בטח לא יהיה לו כוח ללכת לאכול קינוח אחרי סרט וארוחה מפוצצת של אגאדיר
ואם כבר אגאדיר אז מה הזמנת? כאילו המבורגר וצ'יפס רגיל או לייט נייט?

busted3

New member
חחחח

אצלו בבית? למה אצלו? אגב, את יכולה לעשות הזמנה עוד לפני ופשוט את אומרת באיזו שעה... אני עשיתי דרך קנגורו.. הסתומים האלה מתקשרים אליי אחרי שכבר ביצעתי את ההזמנה ואומרים לי בעדינות ובמילים אחרות שלא כדאי לי להזמין כי עד שזה יגיע אליי זה כבר יהיה קר. אם אומרים לך את זה- חרטא. היה חם. הזמנתי פשוט שני המבורגרים וצ'יפס... זה לא היה בשעה של לייטנייט.

GrowingMadness

New member
כי אני גרה במושב באמצע שומקום,

זה למה זה יהיה אצלו
אליי אפילו פיצריות לא עושות משלוחה ;; וסבבה סתם התעניינתי אם הם עושים משלוחים ללייטנייט..
תודה

GrowingMadness

New member
חחח כבר עשיתי את זה מזמן

ולא כתוב בגלל זה שאלתי
אבל אני לא מחפשת להתקמצן אני אזמין לנו המבורגר גדול עם צ'יפס גדול ושתייה וקינוחים..

למעלה