צריכה עזרה בהרזיה

little mouse1

New member
צריכה עזרה בהרזיה

שלום, תוך חודשיים האח שלי מתחתן, ואני בדיוק עליתי חזק במשקל - 75 קילו ל-1.5 מטר גובה. אני ממש, אבל ממש רוצה לרזות לקראת החתונה, כמה שיותר . אני אוכלת רק סלט מעגבניות ומללפונים והולכת כל ערב שעה וחצי, אבל לא רזיתי אפילו 100 גרם! מה לעשות?מה אני עושה לא בסדר? איך אפשר לרזות במהירות בכל זאת? בכלל, מאז הלידה אני רק מעלה ולא הצלכתי בכלל להוריד.את הההריון התחלתי עם עודף משקל מסויים, במשקל 60 קילו, את הלידה השניה סיימתי במשקל 69 קילו, אבל תוך שנה וחצי לא רק שהחזזתי למשקל של חודש תשיעי, אלא גם הוספתי אליו תוספת
עכשיו אני שוקלת כמו שלא שכלתי מעולם...

בייביז5

New member
עזרה בהרזיה

היי , מנסיון הרזיה מהירה היא לא הרזיה חכמה ובטח לא עוזרת לשמור על המשקל לאורך טווח הייתי ממליצה לך ללכת לדיאטנית או להירשם בשומרי משקל אני מנסיון מאוד ממליצה על שומרי משקל הם מעולים ונותנים לך את כל העזרה והתמיכה האפשרית וכמובן ששעה וחצי הליכה זה מעולה לאט לאט את תראי שדברים יזוזו גם אם יש לך מטרה לחתונת אחיך אל תכניסי את עצמך ללחץ תרפי קצת מהחתונה ברגע שתרפי את תראי שתרזי לבד בהצלחה

בטח שלא תרדי מלאכול רק סלט כל היום

הגוף שלך כרגע במגננה הוא לא מבין מה את עושה לו שנותנת לו רק ירקות. את צריכה לאכול כרגיל אבל כמויות קטנות יותר. אם קשה לך לבד תגשי לדיאטנית של קופת חולים שתרכיב לך דיאטה או שתמצאי לך קבוצה. בנוסף מומלץ מאוד לשלב ספורט בתהליך ולא רק הליכה אלא גם משקולות לבניית מסת שריר. ובהצלחה !

זה באמת לא נעים

אני ס"מ אחד פחות ממך ומשקל כזה הוא לא עניין בשבילנו (בשני ההריונות סיימתי בין 72-75). ממליצה לך על שומרי משקל- קצת יקר אבל עובד אם את באמת רוצה לרזות. תכנסי לאתר שלהם, תבררי קבוצה שקרובה אליך וקדימה. שיהיה בהצלחה!!!

noaavr

New member
מה כן אפשר לעשות

מזל טוב לחתונה! לאכול רק סלטים ומלפפונים יעשו לך רק כאב ראש... דיאטות כאסח עובדות רק בטווח הקצר ולבסוף מעלים הכל (עם ריבית!). אני מציעה לך להקפיד על ארוחות מסודרות (לא לדלג), רצוי בשעות קבועות פחות או יותר ונסי לוותר על הפחמימות, במיוחד בארוחות ה"גדולות". כלומר, השאירי פחמימה לארוחת בוקר ולאחר הצהריים ובשאר הארוחות חלבונים עם ירקות. למשל, עוף/בשר/דגים/ביצה עם ירקות מבושלים/גבינה/יוגורט וכד'. נועה אברהם דיאטנית קלינית 050-3030130

למעלה