צריכה עזרה בדחיפות

מתחילה6

New member
צריכה עזרה בדחיפות

איך אני מנקה את העוגה מקונפלור ... הצבע הדחור ממש מלוכלך . עם מגבונים זה לא נולך כבר נהיה לי סימנים . תודה
 

סימי3

New member
אם הייתי במקומך, הייתי משתמשת במגבון לח

ומנגבת טוב טוב את החלקים עם הקורנפלור. לא רטוב, אבל די לח. יש מגבות נייר מיוחדות כאלה למטבח.זה ייתן גם ברק לבצק, כי ירטיב אותו קלות. אל תגזימי עם המים.
אני מכירה מעצבות עוגות שבכוונה עושות את זה לעוגות, על מנת לתת להן ברק. חייב לעזור בוודאות, אם עושים את זה נכון.

להבא אין צורך להשתמש בכל כך הרבה קורנפלור.
סימי
 

מתחילה6

New member
תודה רבה

אבל איך אפשר להשתמש בפחות קונפלור הבצק נדבק ..:)

בכל מקרה ניקיתי כמה שאפשר מקווה שהילד שביקש עוגה

התלהב.
 

MNMcakes

New member
עם נייר סופג לח עוברת בעדינות

על השחור באותו כיוון

עוגה חמודה
 

net the jet

New member
ולהעביר בתנועה יחסית מהירה, שלא ידבק לעוגה.

יצאה לך עוגה נחמדה!
 

סימי3

New member
מקווה שהסתדרת בסוף ...

העוגה באמת חמודה
 

סימי3

New member
יותר טוב ממה שהיה


בקשר לקורנפלור: לי באופן אישי היה מאוד קשה להימנע מלהשתמש בקורנפלור בהתחלה, כשלא היה לי ניסיון. עם הזמן צוברים ניסיון ויודעים להסתדר כמעט בלי. כמעט!
לעבוד בלחות של הארץ זה די מאתגר. שני דברים יש לי להמליץ לך: מיזוג אוויר והתאמת בצק שהכי נוח לך איתו.הייתי בוחרת בסאטין אייס.
טיפ חשוב נוסף הוא- לפזר את הקורנפלור רק מתחת לבצק, להימנע ממגע עם המערוך ועם הידיים. חשוב לא להפעיל לחץ על הבצק ולרדד מהאמצע החוצה. לסובב אותו כל כמה סיבובים. זה מפחית את ההידבקות של הבצק למשטח העבודה.

שבת שלום!

סימי
 
למעלה