צריכה עזרה בבקשה :)

urmel17

New member
צריכה עזרה בבקשה :)

אני מחפשת כבר המוןן זמן מקום רומנטי לקחת אליו את החבר שלי באזור תל אביב רמת גן גבעתיים... לא מסעדה אלא מקום יפה כמו מצפה או גג של איזה בניין ציבורי שפתוח לציבור (הבנתי שגם יש היום ליקוי ירח אז זה מסתדר)... חשבתי אולי הגג של עזריאלי אבל אני לא בטוחה שזו הבחירה הכי טובה (לא הגג הכי גבוה, זה שנמצא במגדל של הקניון) וכמובן שאני רוצה בשבילו את הטוב ביותר :) אז אם מישהו מכיר מקום כזה זה מאוד מאוד יעזור לי.. אני צריכה למצוא רעיון עד 6 וחצי 7 תודה מראש:)

urmel17

New member
אבל גם הגג הנמוך הוא בסדר?

אני כבר לא זוכרת מה יש שם ואם כבר אז מישהו יודע כמה עולה לעלות על הגג הגבוה? ואם הוא פתוח בשבת?

liran boy

New member
אחלה מקום אחלה נוף..

האמת שאני לא יודע אם זה נפתח מחדש אבל את יכולה לנסות.. מקסימום תמיד אפשר ללכת למרינה בהרצליה יש שמה אווירה טובה והמקום בשקיעה ממש רומנטי... יש גם אוכל טוב אם תרצו בקיצור אווירה נחמדה מאוד..

liran boy

New member
טוב לא חסר מקומות אחרים....

את יכולה פשוט לקחת אותו לאיזה פארק, אפילו לפארק הירקון לפרוש איזה שמיכה חביבה ולתת לאווירה לעשות את שלה...

urmel17

New member
לא מתכוונת לעצבן אבל...

אני בעייתית חח חרשנו עבר על המקום הזה ועל הפארק הלאומי.. אני רוצה לעשות לו ממש הפתעה, משהו שיעשה לו את השבועיים האלו שהוא שוב לא יהיה בבית....

liran boy

New member
זה בסדר את לא... קצת מעיקה אבל...

סתם אני צוחק זה בסדר לגמרי, וואוו אז רגע פארקים עשיתם, עזריאלי זה נחמד אבל לא בטוח, טוב זה קשה כי אנחנו לא בדיוק אמריקה עם ים מקומות.. אולי איזה מסעדה טובה ורומנטית? אחר כך קצת לים לא קריר מידי עכשיו, או אם את תל אביבית אז פשוט טיול נחמד בשדרות רוטשילד ברגל לעצור לקנות פרי שייק וסתם לדבר על הא ודא לשבת על איזה ספסל ולהכין את האווירה לקראת החזרה הבייתה אם את מבינה אותי...

A d i 23

New member
מאז המקרה המצער שקרה שם..

(בעזריאלי) הם סגרו את היציאות לגג. אולי מאז זה השתנה, לא יודעת.. אבל בכל מקרה, יש מקומות הרבה יותר יפים מת"א.. ובטח ובטח מהגג של עזריאלי.. למה דווקא באיזור הזה ולא להתרחק "קצת" צפונה ?

A d i 23

New member
ועכשיו כשאני שמה לב לשעה..

זה לא רלוונטי
בהצלחה במציאת מקום..

A d i 23

New member
לתכנן נסיעה צפונה..?

עדיף כבר שתמצא מקום מוכר במרכז..

urmel17

New member
באמת? לא ידעתי

ולכמה צפונה? אני פשוט מוגבלת בזמן (הוא בצבא, צריך לישון מוקדם, לחזור הביתה ולארגן את התיק...) וגם יחסית נהגת חדשה אז אני לא כל כך מתמצאת אני מוכנה לקבל כל הצעה!

A d i 23

New member
נו.. ומה רע בלאלתר..?!

לפעמים זה הכי כיף ככה, ההחלטות של הרגע האחרון.. תהנו..

למעלה