צריכה עזרה בבקשה

mask2

New member
צריכה עזרה בבקשה

שלום, קצת ארוך ואני מאד מקווה לקבל תשובות ממכם וכיצד לפעול. חשוב שאני יספר לכם כמה דברים על הקשר בנינו ותזכרו שגם אני לא מושלמת ועשיתי דברים שאני לא גהה בהם ואני לא תלית שכולה תכלת. אני מכירה בחור בערך שנה + וכמה חודשים מזה היינו גם חברים. עכשיו אנחנו בקשר אבל לא בקשר רציני. המשפחה שלי והחברות כל כך לא אוהבים אותו והוא לא ניכנס אליי הביתה. הקשר בנינו הוא קשר חולני ולא בריא לפי דעתי. כל מילה שיוצאת לי מהפה הוא חושב שזה שקר. הרבה פעמים הוא חשב שאני שכבתי עם אחרים וכנראה הוא חשב ככה כי הוא בגד בי-אז בגלל שהוא עושה את זה והוא גם שקרן הוא חושב שכל העולם ככה. בהלך הקשר הוא היה יורק עליי ומקלל אותי כמו זונה, שרמוטה, מפגרת ועוד. לא נעים לי לכתוב את זה אבל בגלל שאני רוצה תגובות ממכם אני כותבת את הכל. מה שגם תמיד אני משלמת עליו. ולא רק שאנחנו יוצאים. היינו למשל בחו"ל ביחד אני שילמתי את הכרטיסים. לקחנו סלולארי ותבינו שהוא דיבר רוב הזמן-המשפחה שלי בקושי התקשרה ושלו כל הזמן. החשבון הגיעה לבערך 2300 ₪ ומי שילם את הכל? נכון ...אני. היה לו חשבון פלאפון של משהו כמו 1,000 ₪ ומי המטומטמת ששילמה? נכון..שוב אני. כמובן שהוא תמיד אומר שהוא יחזיר לי את הכסף...שיש לו מילה אבל ראיתם את הכסף ? אולי זה בטעות הגיעה אליכם? כי אליי זה לא הגיעה. היה עוד כמה פעמים ששילמתי. גם לפני כמה ימים שילמתי את החוב שלו של 260 ₪. הוא התחיל לעבוד לפניי חודש בערך ולא עושה הרבה כסף אבל זה לא צריך להיות בעיה שלי. זה סיבה שאני ישלם עבורו? לפני כמה ימים הוא ביקש ממני לקחת הלוואה של 3000 ₪ שהוא יכול לחסות את המינוס שלו. מה הוא חושב שאני הבת של דונלד טרמף?! ועוד הוא יודע שאין לי הרבה כסף ואני רוצה לחסוך לקנות רכב קטן ולהשכיר לי דירה. ב 15.12.06 ניפרדנו. הסיפור הוא כזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=30&msgid=90785803 שבועיים לא דיברנו ואז הוא יצר איתי קשר לבקש ממני מספר טלפון ואז קבענו ללכת לפלאפון להוריד את השם שלי מהחשבון שלו ואז חידשנו קשר אבל לא חזרנו להיות חברים אבל אנחנו כן שוכבים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=30&msgid=91381123 בקיצור עכשיו אנחנו בקשר שוב ורואים אחד את השני אבל לא כמו בעבר. הוא אומר שהוא לא יהיה איתי בקשר רציני שוב ובמיוחד שאני גרה בבית ואמא שלי שולטת בי ואני לא אדם בשל עצמו. הוא אומר שאני לא עצאית ולא התקדם בחיים. ממש...אני זאת עם תואר וזאת שלומדת כל הזמן וזאת שמרוויחה הרבה יותר ממנו וזאת שתמיד עובדת. נראה לי אולי שהוא התכוון לזה שאני לא יעזוב את הבית אבל אני לא גרתי בבית 7 שנים ולצערי בגלל כמה סיבות הייתי חייבת לחזור הביתה..אבל ברגע שיהיה לי שוב מספיק כסף אני יעזוב. לפניי כמה ימים היה לנו ריב והוא שוב קרה לי מפגרת ושאני צריכה לטבוע )( sue) את אמא שלי על זה שהיא דפקה לי את הראש ודברים כאלה. השלמנו בסוף.הוא תמיד אומר לי שאני מאד חשובה לו והוא אומר הרבה בזמן האחרון שהוא אוהב אותי ואני נשמה שלו ותמיד עוזרת לו. יש לו הרבה מספרי טלפון של בנות בבית כי בימי שישי בדרך כלל הוא יוצא ובנות מאד נמשכות אליו. אבל הוא אומר שהוא לא מתקשר אליהם. אתמל הוא אמר משהו כמו שהוא לא צריך אותן כי יש לו אותי והוא אוהב לשכב איתי. שאלתי אותו אם הוא יכיר מישהי אם הוא יצא איתה אז הוא אמר שהוא לא חושב על זה עכשיו ואין לו זמן לזה. אבל אני יודעת שאם הוא ירצה לצאת ביום שישי עם חברים שלו הוא לא ידפוק לי חשבון ויגיד לי שהוא לא חייב לי כלום כי הוא לא חבר שלי. בתוכי אני יודעת שהוא לא בשבילי. אני יודעת שהוא יבגוד ושהוא ימשיך עם הקללות והתנהגות שלו. עכשיו ביום חמישי הזה יש ערב פנויים פנויות בעבודה שלי. חברה שלי אומרת לי שאני יהיה פריירית אם לא הלך. פסיכולוג שלי אומר שאני לא צריכה להרגיש רע אם אני רוצה ללכת כי הוא לא חבר שלי. עכשיו אני מדברת עם הבחור הזה הרבה מאד בטלפון. אם הוא התקשר ואני יהיה במסיבה מה אני עושה? אני לא יודעת אם אני צריכה להגיד לו שאני הולכת לערב כזה –אני יודעת שהוא יתעצבן –לא מותר הכל לי לא. המסיבה ב 20:00 והוא עובד עד 23:00 אז כנראה עד 23:00 הוא לא התקשר. מצד אחד אני רוצה ללכת מצד שני הוא התעצבן אם הוא ידע. פסיכולוג שלי אומר לא לענות לטלפון או לסגור את זה אבל אז הוא ידע שמשהו מסריח. אם אני לא יענה אולי הוא יחשוב שנרדמתי. מה לעשות ואיך לעשות את זה? אולי תחשבו שזה דבילי אבל תבינו שבשבילי זה לא קל ואני בלחץ מזה. דרך אגב אני עוזרת לו לא רק עם כסף. למשל אם הוא צריך לברר משהו באיזה משרד ממשלתי אז הוא מבקש ממני לעשות את זה מהעבודה. אני קובעת לו תור לרופא ועוד דברים דומים. אני כמו המזכירה שלו והוא יודע את זה.

maverick 42

New member
3 מילים יש לי בשבילך

תעזבי אותו ועכשיו!!! הבחור הזה מנצל אותך, והוא יעזוב אותך בשניה אם הוא יראה "הזדמנות" יותר טובה באופק. הוא נתלה עליך ושואב ממך את הכוח לחיות. לכי לערב פו"פ, תמצאי לך בחור שיעריך אותך ויאהב אותך ללא תנאים!

למה את נשארת שם../images/Emo35.gif

ברור לי, כיוון שבחרת לציין את כל הצדדים השליליים בקשר הזה (ויש כל כך הרבה...) שאת מודעת לזה שמה שמתנהל מאוד מאוד לא בריא. אז? את באה לפה כדי שנחזק אותך להתנתק? הנה-קיבלת חיזוק. תתנתקי. היום יום האהבה, זה הזמן להראות אהבה לעצמך. אם את לא אוהבת את עצמך,איך תאהבי אדם אחר? איך תבני מערכת יחסים שאינה הרסנית
זה הזמן להתנתק

mask2

New member
בזמן האחרון הוא כל הזמן אומר לי

שהוא אוהב אותי. למה הוא פתאם אומר את זה הרבה? זה מבלבל אותי. לפניי כמה ימים הוא הרגיז אותי : הוא גם רוצה לקנות רכב וגם אני-משהו זול בערך 7000 שקלים. ראינו סתם במקרה רכב ב-5000 שקלים. כרגע אין לי ולא לו את הסכום הזה במזומן. הוא אמר בו ניקנה את זה ביחד-חצי חצי. אני לא התלהבתי מזה ואמרתי לו שאין לי את הסכום הזה במזומן. הוא שאל איך זה שאין לך-קיבלת משכורת-מה נתת את הכסף לאמא שלך? האמת שלא נתתי לה אבל ירד לי סכום גדול לפיקדון ולא רוצה שהוא ידע שיש לי פיקדון אז אמרתי לו שכן עזרתי לאמא שלי. זה הרגיז אותו. הוא אמר: את כל הזמן אומרת שאין לך כסף וקנית פנקס לרשום כל גרוש שאת מוציאה וכל הזמן בוכה שאין לך כסף ואז את נותנת כסף לאמא שלך.

מה זה משנה מה הוא אומר?

את שמה לב למה שהוא עושה
תעשי טובה, אם את מתכוונת לכתוב פה שוב ושוב דברים שמגנים עליו, אז אני לא הכתובת הנכונה. לא חושבת שיש משהו שהוא יכול לעשות עכשיו שימחל על הדברים שהוא עשה. גם אם הוא יתנצל ויחתום על מסמך שמבטיח שלא יעשה את הדברים האלה שוב. אולי את לא מבינה כמה המצב שאת מתארת חמור.

תגובה

האדם הזה רע אליך ומנצל אותך, ובודאי לא ממש אוהב אותך. אין לך מה להיות אתו. בודאי אל תשכבי אתו. לכל היות אם את רוצה תדברי אתו קצת לפעמים. אם אינך רוצה, אל תתיחסי אליו. היי עם חבריך. אל תותרי על לבוא לארועים בגללו, חבל שיפגום בחייך.

boaz10

New member
לדעתי...

הדבר הראשון שגבר צריך להפגין כלפי בת זוגו הוא כבוד. ואם בתנאי הראשון הזה הוא לא עומד, אין סיכוי לשום דבר אחר. כשתביני שצריך לכבד אותך, תביני שגבר שקורא לחברה שלו שרמוטה לא יכול להיות חבר שלך. עד שלא תביני את זה, כנראה שתמשיכי לתת לגברים להתייחס אלייך כך. אז קודם כל לזרוק אותו לכל הרוחות, אחר כך להבין מה מגיע לך ואז לבדוק בפעם הבאה שמדובר בגבר ולא באידיוט...

mamy777

New member
אובססיה

את אובססיבית אליו מתוקה!!! איך את מסוגלת לקבל את זה שהוא יורק עלייך????????? מקלל אותך???????. מה את שק איגרוף שלו ובקשר לערב פו"פ את לא חייבת לו דין וחשבון אם ללכת או לא!! תנתקי קשר סופית וגם אם הוא יתחנן על 4 אל תחזרי!!!!!!!!1 מי הוא בכלל???????.. תאמיני לי שהוא השפל שבתחתית המדרגה!!!!!!!!11 הגלגל מסתובב הוא יעריך בסוף את מה שהיה לו אבל את תהיי במקום הרבה יותר טוב!!! תני לי רגע אחד שהוא עשה אותך מאושרת!!??!?! אין רגע כזה!!!!! ניתוק סופי!!! ועוד היום!!!! אפס שכמוהו

היצר ההרסני שואב אותך למטה../images/Emo70.gif

הסתכלתי בקישורים שנתת וראיתי שכתבת הודעות בשם secretlife, הודעה מאד מצערת שגם הגבתי עליה מאד בחומרה! (ממליצה לך להסתכל שוב בתגובות שנתנו לך). אני פשוט בשוק ממך! כתבו לך אז תגובות חריפות ביותר, אמרו לך שהבן אדם אלים, שתתנתקי ממנו, שלא כדאי לך להיות אישה מוכה... והנה חודשיים אחרי את עדיין אישה מוכה! למה את עושה את זה לעצמך?!? את לא מבינה את זה?!!?!?!?!?!?!?!? את לא קולטת את חומרת המצב? את לא מבינה שהבחור הזה אלים וגנב ונצלן וגועלי?? את עיוורת ומתנהגת בטמטום ולדעתי מה שאת צריכה לעשות זה ככה: א) ללכת לערב פנויים פנויות. ב) לא לענות לטלפון (כי אם הוא יגלה איפה את הוא יכול להרביץ לך). ג) לא לענות לו יותר לטלפון *לעולם*!!! ד) אם בכל אופן יש ביניכם מפגש אז להגיד לו ברוגע (כדי שלא יתעצבן שלא ירביץ לך) שהמשכת הלאה ואת לא מעוניינת להיות איתו בקשר. ה) שלא ידע עלייך כלום - לא חשבון בנק, לא כמה את מקבלת, לא מה את עושה. נתק מוחלט!!!!!! ו) אם הוא מאיים, יורק, מקלל, מרביץ - את יכולה לפנות למשטרה. אם לא תעשי את זה אני צופה לך עתיד מאד שחור שכולל: -עוני מרוד - כי הוא גנב לך את כל הכסף. -אומללות רבה - כי בחיים לא תדעי איך זה להקשיב ביום האהבה לשירים דביקים בגלגל"צ ולחשוב על החבר המתוק שלך. -נזקים פיזיים שעלולים להיגרם מתקריות כמו זריקת תיקים (או שמאז הוא התחכם?). דבר אחרון - יש לך פסיכולוג, יש לך חברה טובה שתומכת, יש לך עבודה כך שאת יכולה להיות עצמאית ולקבל גם תמיכה, אז שיהיה ברור - *את* האחראית הבלעדית לנזק שאת גורמת לעצמך!!! כרגע אתם לא נשואים, אין לכם ילדים, אתם אפילו לא חברים ובכל זאת את לא מסוגלת להתנתק. למה?? כי הוא אמר לך שהוא אוהב אותך?!?!?!?!?!?!?!!? את פטתית! גברת, בחיים יש דברים יותר חשובים מאהבה: הזכות לחיים וביטחון, הזכות לחירות: חירות הגוף וחירות הנפש! הזכות לכבוד, זכות הקניין (כלומר הזכות שלך לצבור רכוש בלי שהוא ילקח ע"י אחרים)... כרגע כל הזכויות האלה שלך נפגעות! אפילו אהבה עצמית אין לך!!! תתאפסי על עצמך, תעזבי את הקשר הזה בכל מחיר ועשי זאת ה-י-ו-ם! כן כן - היום, היום, לא מחר, היום!!!!!

נ ט ע 9 1

New member
זה בדיוק מה שהתכוונו להגיד..!!

אבל בדיוק..! מי הוא בכלל?.. טפיל שחי מהכסף שלך, יורק ומקלל(אני לא מאמינה שקראתי את זה ..!) אומר לך מה לעשות עם הכסף שלך, עם מי לצאת, ולקינוח מה לעשות עם העודף. נו באמת?...! לא ברור?..!! תיזרקי אותו...!!! אבל לא משהו של ורדה רזיאל, הרבה הרבה יותר חריף וביותר תנופה אדירהה..!!

מתוקה שלי אם את לא ..

יודעת בעצמך את התשובה אז אני אפילו לא צריכה להגיב..אבל רק שתדע שלי היה פעם חבר שלא בידיוק עשה את הדברים האלה אבל בסגנון ובסוף הוא גם הרים עלי יד. פשוט בדקה קיבלתי שכל ועזבתי אותו. אז חומר למחשבה..

elena20

New member
אני לא מאמינה למה שאני קוראת

למה את איתו לעזאזל??????????????? אני לא ארחיב בדיבור כי כבר עשו זאת לפניי בצורה יפה, פשוט אגיד לך תזרקי אותו לכל הרוחות!!!!!! את כל כך חסרת ביטחון ,זה הגבר שמגיע לך? לא, מגיע לך מישהו באמת אוהב אותך ומכבד אותך, כל כך עצוב לי לקרוא את ההודעה שלך.....

למעלה