צריכה עזרה בבקשה

stavski

New member
צריכה עזרה בבקשה

אני לא יודעת אם זה קשור כל כך למיסטיקה(אני מתארת לעצמי שכן) וקיוותי שאתם תוכלו לעזור לי... בחודשייםן-שלוש האחרונים , כמעט בכל פעם שאני מסתכלת בשעון, בדקות רשו המס' 53 בקיצור זה קורה לי ממש הרבה פעמים שאני סתם נתקלת במס' הזה על לוחיות רישוי,באינטרנט,בטלוויזיה וכד'.. למשל ברשימה שמית למס' 53 היה חסר שם וקיבלתי כרטיס ויזה שעליו היה רשום המס' 5353 בהתחלה זה לא כזה הפריע לי אבל עכשיו זה רק הולך ומתגבר...וזה הגיע למצב ש-3 פעמים רצוף ראיתי את המספר במקומו שונים לגמרי בקיצור , אני אשמח לשמוע דעות בעיניין או המלצות למי אני יכולה לפנות מקווה מאוד שתעזרו לי פה:) -סתיו-

אפריל80

New member
תראי...../images/Emo221.gif

לאחותי היה את אותו הסיפור עם המספר 153- שהיה מספר שקשור במקום שבו היא שירתה בצבא. המספר הזה חזר על עצמו בכל מני נושאים, בכל מקום, אפילו כשהיא טיילה בחו"ל הוא כל הזמן צץ מכל פינה. את יודעת מה? הצבא היה מאוד טראומטי עבורה והיתה לה חוויה קשה שקרתה בבסיס שקשור איכשהו במספר הזה.. אז אולי תנסי לבדוק מה זה 53 עבורך, מה הוא מסמל, אולי מספר שקשור במקום, אדם, משהו שעברת? משהו שעדיין לא פתרת.. אני מאמינה שיש כאן איזשהו איתות שעד שלא תקלטי מהו, הוא לא יפסיק.. בהצלחה!!!
שבת שלום.

למעלה