צריכה עזרה בבקשה............

dana22222222

New member
צריכה עזרה בבקשה............

כמו ששמתם לב אני חדשה אז שלום לכולם!!!!!!!!!!!!! יש לי עבודה אני פשוט צריכה לדעת איך כותבים בסינית כיאלו מה הסימן שאומר "שנה טובה"?!?! זה ממש דחוף אני אודה לכל מי שיעזור...... תודה רבה!

SPnage

New member
צריך לפתוח פינה יומית

ולתת לאנשים למלא טופס כזה: המלה לתרגום:______________ שפה: 1)סינית 2)יפנית *הערה: אם ענית (2), עבור לפורום הבא. סיבה לבקשה: 1)רוצה לעשות קעקוע 2)כבר עשיתי קעקוע, רוצה לדעת מה כתוב שם 3)רוצה תמונה של השם שלי על הקיר 4)רוצה סתם מלה בסינית על הקיר 5)אני מרמה בשיעורי בית לבצפר 6)אני מעצב מחדש את הבית בסיגנון סיני/יפני (מחק את המיותר) האם דחוף? 1)לא 2)כן 3)בהול 4)דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 תודה על שיתוף הפעולה

ולהוסיף סיבה: רוצה לתת מתנה לחבר של

י.

dana22222222

New member
אף אחד לא יכול לעזור לי?!?!

זה ממש דחוףףףףףףףףףףף......... בבקשה......... אני אתחנן אם צריך!

SPnage

New member
קצת סבלנות לא תזיק

אף אחד לא עובד פה בשבילך, ואף אחד לא מחובר לפורום 24 שעות ביממה. זה שתמשיכי לכתוב הודעות עם הרבה סימני פיסוק לא יקדים את קבלת התשובה.

dana22222222

New member
אני סבלנית פשוט

אני כבר יומיים מחפשת כמו מטורפת את זה בכל האינטרנט ואני לא מוצאת.... וזה הדבר העחיד שנשאר לי לעשות אני צריכה להגיש את העבודה מחרתיים..... יש כאן אנשים שמבינים בזה אז רק ביקשתי טובה קטנה......... ואם זה היה הפוך אני הייתי עוזרת גם.......

dana22222222

New member
תודההההההההההה

אני מודה לך מאוד........... אמן וירבו אנשים כמוך בעולם!

fef24

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo207.gifנו, אם כבר

אז הנה שלי (כן כן, שמות חברים שלי לא תגידו לי, הבנתי את זה כבר
) ברצינות, הבנתי שכדי לשפר את סיכויי הדואר שאני שולח הביתה להגיע, כדאי לי לרשום ישראל בסינית... מישהו יכול לשים סימן של ישראל, שאוכל לשים על המכתבים / חבילות
(וסתם בשביל סקרנות, אני מתכנן לעשות מעין יומן מסע במכתבים לחבר שלי, ובכלל לשלוח שטויות הביתה, כמה עולה מכתב / חבילה ממוצעת (כלומר לפני קניות בהונג קונג
)

למעלה