צריכה עזרה בבקשה...

JinJit AD

New member
צריכה עזרה בבקשה...

אז ככה... יש לי אייפוד GB15 בשימוש כבר יותר מחצי שנה. יש לי בעיה שעולה לי על העצבים האמת ואני לא מצליחה ממש למצוא את הפיתרון. וכן, יש מצב שזה בגלל שאני קשת הבנה. אני לא מצליחה לנטרל את השליטה של האייטונס על האייפוד. היו לנו בעיות במחשב והינו צריכים לפרמט אותו פעמים רבות, ככה שכל פעם נחמק לי האייטונס לפני שהייתי מספיקה לשמור את הקובץ <צבא..> בכל אופן, בכל פעם שהייתי מחברת את האייפוד הכל היה נמחק. פירמוט אוטומטי של המכשיר. אני בעיקרון יודעת איפה אפשר לבטל את הסנכרון האוטומטי אבל לא ממש מופיעה לי האפשרות, שאמורה להיות! אל תפנו אותי לשאלות נפוצות בבקשה, עברתי עליהן כבר... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה... דיי נשבר לי להעתיק בכל פעם מחדש את הדיסקים והקבצים לאייטונס תודה!
ארבל

LinkTree

New member
מוזר אבל

ראשית תני אולי צילום מסך של ההגדרות החסרות ב ITUNES - נשמע לי מופרך קצתשנית את לא צריכה כל פעם להעביר את הדיסקים חזרה כי אפשר להוריד את השירים מה IPOD למחשב - להוסיף אותם ל ITUNES וזה חוסך עבודה.מומלץ עם התוכנה החינמית PODPLAYER איתה אפשר בקלות להוריד את כל השירים חזרה למחשב.

JinJit AD

New member
מה שאמור להיות ולא מוצאת

זה הסנכרון האוטומטי שהבנתי שהוא נמצא בEDIT אתה הולך לPREFERENCES ואז יש לך אפשרות תקייה של IPOD כשהוא מחובר, ואז אתה מסמן
וזה מבטל את השליטה של האייטונס באייפוד. תקן אותי אם טועה.. אתה יכול לשלוח לי קישור של התוכנה בבקשה..?

LinkTree

New member
הקישור - וצילום מסך

אגב כשאת משנה לסינכרון ידני את צריכה שה IPOD מחובר

JinJit AD

New member
תודה רבה!!!

וכן יודעת שהוא צריך להיות מחובר. זה עדיין לא משנה את העובדה שלא ניפתחת לי האפשרות של אייפוד. אנסה במחשב אחר לראות אולי הבעיה היא רק אצלי.. שוב- המוני תודות!!
|סגדש|

למעלה