צריכה עזרה בבקשה

צריכה עזרה בבקשה

אני נמצאת במערכת יחסים די ממושכת עם אדם שאני מאד אוהבת. היה שלב שבו הוא הביע בקול את אהבתו ואח"כ הפסיק (קרה לאחר איזה שהוא פיצוץ. אבל עם זאת הנה..אנחנו ביחד הרבה זמן). אני מרגישה את הרגשות שלו כשאנחנו יחד, מאד. ועד היום לא נתתי לעצמי להיות מוטרדת מהעובדה שהוא לא אומר יותר במפורש שהוא אוהב. אבל לאחרונה, עברתי ניתוח (לא מסובך). והרגשתי יותר מתמיד שאני זקוקה לשמוע בקול גם שהוא אוהב. והוא במסרים (אנחנו לא יכולים להפגש כי הוא בחו"ל) שלח חיבוקים ונשיקות. בכל מיני דרכים וצורות, אמרתי לו שאני זקוקה לשמוע את זה. והוא לא אומר. מה שקרה, זה שככל שהוא לא אומר/אמר נכנסתי ללחץ עוד יותר, והמשכתי ללחוץ (בימים האחרונים עצרתי בכוח את עצמי, כי הבנתי שאני בהתנהגות שלי מתחילה להביא את כל מערכת היחסים שלנו לקאנטים ואני לא רוצה בזה
). אני בחורה עם בטחון עצמי נורא נורא חלש. וכל הקטע הזה מעכיר את מצב הרוח שלי שאתם לא יכולים לתאר. אני לא רוצה להמשיך לשגע אותו, ולגרום למערכת היחסים שלנו להתעכר ולהסתיים בגלל הלחצים. ועם זאת מרגישה כ"כ כ"כ גרוע. (והחמיר דוקא בגלל שלא אמר) תעזרו לי בבקשה איך אתם הייתם מרגישים או עושים? (הוא אדם מאד ישר וכנה. אני מעריכה שהוא לא אומר שהוא אוהב, מפני שהוא לא רוצה לומר משהו לא נכון
) תעזרו בבקשה. אני מרגישה גרוע. תודה

k e r e n m

New member
../images/Emo20.gif תגובה ל free as the wind

טוב ככה ממה שהבנתי ממך חברך שאיתו את נמצאת בקשר ממושך כן נהג להביע בעבר את אהבתו אלייך בקול.ואח"כ הפסיק בנקודה הזאת לאחר הריב הגדול משהו השתנה בו. נכון, הוא עדיין איתך אך יש בו פחד להודות בקול רם על אהבתו אלייך. השאלה היא מה גרם לו לחשוש. אולי הוא חש שברגע שהוא מביע את אהבתו בקול משהו משתנה בך ואת מנצלת את זה לרעה. אולי באותו ריב שהיה קשה אמרת מילים שנחקקו בו ואיפה שהוא הוא כבר לא מרגיש אוהב כמו קודם ולכן גם לא מביע זאת במילים. כל מה שכתבתי הן השערות. מה שאני יודעת הוא שבמקומך הייתי שואלת אותו באופן ישיר מה קורה והייתי מכינה את עצמי גם לכך שאקבל תשובה לא נעימה ואולי אף יותר. כי אין ספק שלאחר הריב הזה לא ליבנתם דברים ביניכם שהלכו ושקעו עם הזמן. לא סיפרת על מה רבתם כי אולי גם זה היה שופך אור על התנהגותו. אם הוא אדם ישר וכנה תגעי בו בנקודה זו. כי אני מסכימה איתך בהחלט שברגעים הקשים שלנו אנחנו מצפים ממי שאנחנו אוהבים שיאמר ויביע את אהבתו והוא "בשעת המבחן" איכזב. ולכן יש כאן בעיה. לכן תתעלי מעל עצמך ומבלי לחץ מיותר כי זה לא יעזור תשבי איתו לשיחה (כאשר יחזור מחו"ל -זו לא שיחה לטלפון) אמיתית תפתחי את ליבך ורגשותייך ותבקשי תשובות ברורות. העיקר והחשוב הוא לצאת מהלחץ כי זה אף פעם לא מועיל.

למעלה