צריכה עזרה בבקשה

dagidag

New member
צריכה עזרה בבקשה

שלום, קצת חדשה כאןבפורום, אבל קראתי ומאוד מצא חן בעיניי, גם אני מזכירה או איך שהגדירו את זה"מנהלת אדמיניסטרציה ורווחה" - תראו מאיזו שעה ההודעה ותבינו עד איזה אני בעבודה היום. זו בעיה אחת - העט לא נופלת לי. והדבר השני, יש סמנכ"ל אחד שממש יורד לחיי, כל היום מעיר הערות וכמובן שליד אחרים, כדיי להשפיל מול כולם (כן, מצטערת אני נעלבת בקלות - עניין של אופי), הוא חושב שהוא תמיד בסדר העדיפות העליון, ניסתי להסביר לו שעינייני מנכ"ל קודמים לו... לא עזר. ונגיד והוא נותן לי משהו לעשות - כ דקה הוא בא לבדוק מה אני עושה ואם אני עושה את המשהו שלו. הוא גם מציץ לי כל הזמן למסך - חטטנות לשמה. אני אפסיק כאן כי יש לי עוד הרבה על הלב והיריעה קצרה מלהכיל. צריכה עצה.

Bartleby

New member
עט זה זכר.

הכל יודעים שאומרים "עט נובע" ולא "עט נובעת" - עט זכר.

הו, מסכנה, יש לי חברה בדיוק../images/Emo24.gif

באותו מצב, רק שכולם בחברה ההיא מגעילים אליה נורא, היא חושבת להגיש את התפטרותה היום כי היא כבר לא יכולה. מסכנה, היא ממש סובלת שם. והסמנכ"ל שלך, נשמע כמו חלאה אמיתית!

yoyo10

New member
אחרי יום נורא והיום שהיה לי אתמול

בעבודה חשבתי על זה המון. המסכנה אני באה לעבודה כדאי לקבל משכורת לא כדי להנות ולא כדי להעביר את הזמן. זאת תקופה זמנית (בשאיפה) בנתיים אני כאן כדאי להקשיב לך את מוזמנת לשחרר קיטור חופשי.

tamarp

New member
קפצתי לבקר - מפורום שכן...

אם ענייני מנכ"ל קודמים לענייני סמנכ"ל, עליך להעביר את העניים לטיפול המנכ"ל. זה לא לעניין בכלל כל הירידות וההשפלות! ומה פתאום הוא מציץ לך למסך????? זה חדירה לפרטיות!!!! אסור לך להסכים לזה - כי לעולם זה לא יפסיק, והוא ימשיך לטפס עליך. או שתעמידי אותו במקום אחת ולתמיד, או שתתלונני עליו - ובלי לפחד מהתגובות שלו. למה מי הוא?????? רק מלחשוב על זה שהוא מציץ לך למסך, בא לי להחטיף לו מנה הגונה! בפעם הבאה כשהוא בא להציץ לך - פשוט תכבי את המסך ותגידי לו שזה לא עניינו מה את עושה! נקודה! בהצלחה!

קושוש

New member
dagidag, מבינה אותך ומעציב

לשמוע. עצתי היא שאם אין סיכוי לשיפור בתנאים הנוכחיים היא פשוט לחפש מקום עבודה אחר במקביל. אם את לא עובדת בימי שישי, פשוט תעשי סבב בין כל חברות כח האדם לראיונות והפצת קורות החיים שלך. בנוסף אם את יכולה להרשות לעצמך לא לעבוד מספר חודשים (שיכולים להתארך ליותר מכך בשל המצב הכלכלי הקשה) פשוט לגרום לכך שיפטרו אותך, לקבל פיצויים, דמי אבטלה ולחפש מקום עבודה אחר. אך חשוב מאוד לקחת בחשבון שבנקיטת צעד שכזה את עלולה לאבד את הסיכוי לקבלת המלצות (אלא אם כן ההמלצות לא תלויות בסמנכ"ל זה או בנוסף לו). בכל אופן, שיהיה המון
בכל אשר תבחרי לעשות.

sheda0ktana

New member
תציבי לו זמנים

את יודעת כמה זמן יש לך לטפל בזה, נכון? אז את מקבלת את הנייר וישר שואלת - "כמה דחוף?". הסיכוי שהוא יגיד "אתמול" שואף לאפס. אם הוא יגיד "אתמול", תצביעי על הערימה שעל השולחן שלך (מי שאין לה ערימה קבועה על השולחן שתצא מהפורום!) (סתאאם) ותגידי, "כן, גם אלה". אז הוא כבר יתחיל להפנים את העובדה שיש עוד אנשים בחברה ושהם עובדים קשה לפחות כמוהו. אחרי שתוציאי ממנו הגדרת דחיפות מדוייקת, תגידי לו "טוב, בוא אלי עוד שעתיים". במהלך השעתיים האלה תמצאי משהו שלוקח בערך חמש דקות לעשות, ותעשי רק אותו. כשהוא יבוא אחרי שעתיים, תראי לו כמה "כבר התקדמת", ושידריך אותך מה לעשות הלאה, או שאלה אדיוטית או לא משנה מה, העיקר שהוא יצטרך לחשוב על מה שעושים עם התיק שהוא הניח אצלך. שוב תשלחי אותו לפרק זמן קבוע מראש, נגיד, שעה (ירד קצת הלחץ) ושוב תעשי רק משהו שלוקח בדיוק חמש דקות לעשות ותעזבי את זה. אחרי כמה טיולים כאלה הוא ימצא לעצמו קריירה במשרד של מישהי אחרת... בנוגע למסך - בעיה אמיתית שהרבה פעמים נובעת מסקרנות אנושית וחוסר הבנה בסיסי בתרבות המחשבים. אני בד"כ אומרת "אתה יודע שבערב הסעודית היו מוציאים לך את העיניים על מה שאתה עושה עכשיו" או משהו כזה...זה מעביר את המסר די יפה, לא? אם זה לא עובד, תחשבי על משהו שיביך *אותו* לראות על המסך שלך, תמונה קיצונית או אתר כזה או אחר, משהו שיערער אותו ויגרום לו טראומה קטנה, ובפעם הבאה שהוא מתקרב תעלי את זה על המסך ותני לו להנות ולהסתכל...(רצוי בתור גיבוי לספר מראש לכל מי שחשוב שידע במשרד מה את מתכננת כדי שהוא ידע שהוא זה שנפל בפח ולא את ש"נתפסת בקלקלתך"). ואגב, לא חובה שזה יהיה אתר פורנוגרפי דווקא, יש דברים הרבה יותר מביכים. (נגיד אם יש לו קרחת, אתר על השתלות שיער וכשהוא יסתכל תגידי לו "מעניין, נכון?"). בצ'לחה קרן

dagidag

New member
וואו תודה

תודה על התמיכה. אני חושבת שמה שאני יעשה זה פשוט - יכנס למנכ"ל ויגיד לו את מה שיש לי על הלב. הסמנכ"ל הזה הוא האדם הכי פחות אהוב בחברה. הוא באלאגניסט, לא יודע להבחין בין עיקר לטפל, מתמרח על כל דבר... וכן הלאה. מאוד מצא חן בעיניי הרעיון של התמונה המביכה במסך - אני חושבת שכל פעם שהוא ניגש אליי אני אסגור את המסך. אחרי כמה פעמים הוא בטח יבין את הרמז (אני מקווה....). שיהיה בהצלחה לכולנו

למעלה