צריכה עזרה בבקשה..

צריכה עזרה בבקשה..

היי! יש לי בעיה (נראה לי שקוראים לזה 'מוניטור'?) - זה שנמצא ליד כפתור ההקלטה בכל ערוץ ויש עליו סימן "פעמון הפוך" כזה.. בכל אופן כשאני מקליטה משהו אני שומעת את עצמי (וזה בסדר,עם זה אין בעיה) הבעיה בעצם זה שאני שומעת את עצמי בדיליי ולא באותו הרגע שאני שרה, אלא באיחור של שתי שניות או משהו..... איך משנים את זה שאני אשמע את עצמי בזמן?? יש אפשרות כזאת?
תודה רבה לכל מי שיעזור!

הבעיה היא לא בכפתור

הבעיה היא בכרטיס הקול - על מה את עובדת?? כרטיס קול ביתי או מקצועי? אם ביתי חפשי בגוגל ASIO4ALL או ASIO FOR ALL לפעמים זה פותר את הבעיה כשמתקינים אותו אם הכרטיס מקצועי - כנסי להגדרות שלו ושני את העכבה (בופר סייז') בהצלחה

עדיין לא עובד ../images/Emo4.gif

ראשית תודה על העזרה. אני התקנתי את ה-ASIO4ALL אבל זה לא שינה כלום... יש לי כרטיס קול מובנה (pase 22-28) וגם כרטיס קול פנימי (רגיל) אבל למעשה אני אף פעם לא יודעת איזה מהם הוא זה שפועל...
דבר שאני צריכה באמת לברר... בכל אופן נכנסתי בכל זאת להגדרות של הכרטיס קול שלי אבל לא מצאתי שם "בופר סייז' " אולי הכרטיס קול לא מקצועי ?? אוף זה ממש מבאס בבקשה אם מישהו יודע ויכול לעזור לי...

אם אין לך מושג

סביר להניח שהוא לא מקצועי , ולכן יש לך ליטנסי שימי לב שההגדרה של "מקצועי" לא בהכרח מדבר על מחיר יותר גבוה , אלא רק על המטרות שלו יש כרטיסים שתוכלי למצוא בזול ביד שנייה בלי קשר לגבי איזה כרטיס עובד כנסי ללוח בקרה - ואז - צלילים והתקני שמע - ואז - שמע - ושם באופציה הראשונה למעלה יש את הכרטיס קול שמוגדר כברירת מחדל של המחשב , ויש אפשרות לשנות בהצלחה

למעלה