צריכה עזרה בבקשה...

צריכה עזרה בבקשה...

אני לא בטוחה שהשאלה שלי רלוונטית לפורום הזה אבל אני מקווה שמישהו יוכל לענות לי.... אני משתמשת בגלולת "דיאנה 35" כבר כמעט חמישה חודשים. לפני כחודש, החבר ואני שכבנו בפעם הראשונה (בלי קונדום)... בפעם השנייה ששכבנו זה היה בשבוע ההפסקה ויומיים לפני שהייתי אמורה לקבל מחזור. לאחר יומיים קיבלתי מחזור מסודר למשך חמישה ימים. לפני שבועיים, ביום רביעי, שכבנו שוב וגם ביום שישי לאחר יומיים. (ללא קונדום) מיום ראשון שעבר (לפני שבוע וחצי) היו לי כמה כאבי ראש קלים במהלך השבוע וביום שבת תקפה אותי בחילה איומה וכאבי ראש נוראיים במהלך היום. אני לא יודעת אם הכאבי ראש האלו היו תוצאה של חוסר שינה או עומס בעבודה, אך אני מאוד מודאגת. כמו כן, מיום שבת לא חזרו הבחילות. אולי זה היה משהו חד פעמי (?) חשוב לציין שאני נוטלת את הגלולות כל יום בשעה מדוייקת, מאוד מקפידה על כך ואוכלת נכון. האם לאור כל מה שכתבתי, יש סיכוי שנכנסתי להריון? אני אמורה לקבל מחזור ביום ראשון הקרוב... האם כדאי לחכות או לעשות בדיקה? תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי ומקווה שהתשובה תרגיע אותי מעט.

צריכה עזרה בבקשה...

אין שום בעיה לקיים יחסים בלי קונדום כאשר לוקחים גלולות כמו שאת לוקחת . אין לך מה לחשוש מהריון . גם לא מקבלים בחילה וכאבי ראש כמה ימים אחרי שנכנסים להריון. התסמינים האלו מתחילים רק כשאת כבר כמה שבועות בהריון.

למעלה